Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ha barátot szeretnék, de kevés esély van a viszonzott szerelemre?
Szeretnék barátot, de nem csak azért, hogy legyen valaki vagy valakinek enyhítsem a barátnőhiányát. Ha csak elszórakoznánk egymással akkor mindegy lenne, hogy van vagy nincs. Vagyis olyan párt szeretnénk akivel szeretjük egymást emberileg is és társként is, de annyira lehetetlennek tűnik a viszonzott szerelem... Nagyon kevés férfi van aki vonz. Azt sem értem mit akarna tőlem egy férfi vagy miért kellenék neki azon kívül, hogy ne legyen egyedül. Legtöbb kapcsolat már csak ilyen felszínes szar, hogy jól érzik magukat együtt és itt ennyi, simán otthagynák a másikat ha jönne más és csak addig kell amíg gondtalan vele az élet. Nehezíti a helyzetet, hogy szorongok néha ha társaságban vagyok és beszélgetnem kell valakivel aki tetszik. Nem bulizom, csak ilyen hétköznapi nyugisabb helyekre járok el egyedül. Barátok útján nem tudok ismerkedni, barátkozni sem tudok.
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!