Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi rá az esély hogy újból fel fog keresni a szakítás után?
A barátom szakított velem, nehéz beletörődnöm, nagyon fáj a dolog (1 hete történt). 4 hónapos kapcsolat volt, majdnem 5. Indoka csupán annyi volt, hogy már nem szeret. Akkorát csalódtam benne ezek után, hogy "életem végéig szeretni foglak, elveszlek feleségül, mindenkinél jobban szeretlek, te vagy az Életem" stb, képtelen vagyok már visszafogadni őt, akármennyire is szeretem, akármennyire is fáj.
Szerintetek mennyi rá mégis az esély, hogy újra felkeres? A szakítást megelőzően nem találkoztunk már több mint 2 hete, ezután írt nekem hogy találkozzunk, mert szakítani akar személyesen. És emlékszem mondta, hogy mikor kevesebb időt töltünk együtt, akkor mindig "kevésbé szeret". A szakítás előtt azért nem beszéltünk ilyen sokáig, mert nem foglalkozott velem, és vártam, hogy mivel én vagyok a lány, ő keressen fel engem, és ne én őt. Kihűlt a kapcsolat, az elején rajongott értem, utána már csak azt éreztem, hogy a testi dolgok miatt van még velem(csak petting volt, a szexet még nem engedtem), azt éreztem, hogy szexelni még akar, de már többet nem nagyon. Nyűgnek érezte a kapcsolatot, a legutolsó randinkon is unatkozott már és más nőket bámult, nem is figyelt arra amit mondok. Szerintem rámunt, úgy érezhette, nem tudok neki többet adni a pettingnél, nem lehet mellettem boldog, mert nem minden a külső. Azt is mondta a szakításkor, hogy "én kerestelek téged, de te nem voltál hajlandó válaszolni sem" Valóban keresett ("Mizujs Drágám?"), de tudtam, hogy csak kényszerből írt, és megsértődtem, ezért nem válaszoltam. Ezért ő is megsértődött. És ugye ezután jött a szakítás. Egyébként, eléggé befolyásolható személyiség, szóval lehet, baráti köréből vagy családjából valaki azt tanácsolta neki: "fiatal vagy még, nem éri meg, találsz jobbat." A nem éri meg-et a sok vitánkból kifolyólag írom, voltak súlyos vitánk is, de mind megoldhatónak bizonyult...
Szóval szerintetek mennyi az esély arra, hogy keresni fog még ezek után? Meg körülbelül mennyi idő után? Mert az elején még odaáig meg vissza volt értem, és tényleg körberajongott, tényleg nagyon szeretett, SZERELMES VOLT BELÉM, csak egyre inkább megváltozott... Szerintem, (habár azt mondta hogy nem érez már semmit sem) volt még benne csöppnyi érzelem irántam, tudom én is hogy már nem szerelem, de testi vágy biztosan. Jó lenne, ha felkeresne majd, és elégtétel gyanánt és a önbecsülésem miatt, én utasíthatnám el őt, utoljára. Mert most pocsékul érzem magam, úgy érzem, teljesen kihasznált.
Szerintetek mennyi rá az esély? Mik a tapasztalatok?
Szerintem ez inkább csak fellángolás volt a barátod részéről, és nem szerelem. 4 hónap azért nem olyan hosszú idő, és ha ennyi idő alatt kiábrándult belőled, akkor szerintem nem is volt igazán szerelmes beléd, inkább csak ezt a fellángolást érezhette irántad.
Viszont ahogy írod, a barátod már nyűgnek érezte a kapcsolatotokat. Ebben az esetben pedig szerintem még örül is, hogy kiszabadult belőle, és nem valószínű, hogy keresni fog. Ha tényleg szerelmes lett volna beléd, akkor nem így viselkedett volna veled, és több időt szakított volna rád.
Viszont ne haragudj meg, de te is buta vagy. Ezzel nem bántani akarlak, de egy kapcsolat nem abból áll, hogy "mivel ő a fiú, neki kell keresnie". Nem! Neked pontosan ugyanannyi energiát kellett volna belefektetni ebbe a kapcsolatba, mint amennyit a barátodtól elvártál! Egy kapcsolat 2 emberről szól. Te is ugyanúgy kereshetted volna, írhattál volna neki, stb. Nem szabad mindent kizárólag a másik féltől elvárni, aztán meg duzzogni, ha nem úgy sülnek el a dolgok. Ez is butaság volt a részedről, hogy ő rád írt, te meg erre nem válaszolsz neki, mert azt gondolod, hogy "csak kényszerből ír" neked. Ez egyrészt csak kombinálás a részedről, nem tudhattad biztosan, hogy kényszerből írt neked, de belemagyaráztad és teljesen feleslegesen, ok nélkül sértődtél meg rá... A másik meg az, hogy ha egyszer ezt várod el tőle, hogy keressen téged, mert te magadtól nem vagy hajlandó írni neki, mondván, hogy te vagy a lány, ő meg a fiú, és az ő dolga az, hogy keressen, akkor mit csodálkozol, hogyha ezt kényszernek érzi? Te is keresheted néha, nem minden az ő dolga, mert ezért a kapcsolatért neked is tenned kellett volna, nem csak neki. És nem várhatod el, hogy örökké körbe leszel rajongva, ahogy az elején, ha ezért a szeretetért és rajongásért nem teszel semmit és nem dolgozol meg te is. Szóval te is hibás vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!