Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 órája szakítottam a bnőmmel. Mi a leggyorsabb módja a felejtésnek?
nálam 2. esély se lett volna...
bármi,ami leköt, hogy ne kelljen ezen töprengeni.
Igyál ha a leggyorsabbat akarod. Igen, jól döntöttél. Szerintem 2. esélyt sem kellett volna adni. Aztán elgondolkodhatnál mi volt a hiba nálatok, mit tanulhatsz ebből.
Általánosságban meg a sport, új hobbik, barátok, írás, gitározás, valami ami kikapcsol...
21/N
megcsalt nem becsült meg téged ember
jól döntöttél
csak magadnak okoztál volna fájdalmat ha hagyod megcsalatni magad 3x is keress hűségesebbet
aki keres talál sok szerencsét ^^
bocs de ezen most beröhögtem. :D
amúgy jól tetted, ha most elnézed akkor harmadszor, negyedszer is el kell nézni, aztán meg majd 10 év múlva viheted várhatod a dnsteszt eredményét h kié a sok kölök..
A lehető legjobb döntés volt. Valóban az alkohol a leggyorsabb megoldás. Ha az nem, akkor sport. Én a legutóbbi szakításkor szarrápüföltem a kezem a boxzsákon és marhajó volt.
24/N
még az első után is adtál neki esélyt, egyből repülni kellett volna
nőből sok van, N
azt hittem ilyen férfiből csak egy van, akinek ekkora a tartása. habár annál a srácnál annyi elég volt, h megcsókolták a bnőjét. már dobta is.4 év után. szóval mégsincs lekörözve :)
de igazán büszkék lehetünk kérdezőre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!