Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem de baratok maradtunk lehet meg eselyem?
Figyelt kérdés
fel evet voltunk egyutt,a nagy szerelem megvolt/van azert szakitot mert sokat vitatkoztunk a zutobbi idoben en hiaba kertem h beszeljuk meg d azt mondta h o mar dontot,nincs senkije mielott jarni kezdtunk 2 es fel honapig baratok voltunk d csak telo,sms meg msn-en az elso tali utan kezdtunk el jarni!!Mindennap beszelunk de ha felhozom az ijrakezdest hirtelen dolga akad,mit tegyek?nagyon szeretem!!:( bocs h hosszu let,s a helyesirasi hibakert!!16L 17F2013. febr. 23. 14:00
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom h lenne konyebb szakitsak vele meg minden kapcsolatot? nagyon szeretem es soha nm felejtem el!!:(
2013. febr. 23. 14:15
4/5 anonim válasza:
Nincs, és jobban teszed, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, különben úgy jársz mint az egyik ismerősöm, aki 30 évesen is a 12 évvel ezelőtti pasija után vágyakozik és nem képes mással kapcsolatot kialakítani.
5/5 anonim válasza:
Szia.
16/L vagyok és velem is ugyanez történt két éve. A srác is ennyi idős és mi is fél évetjártunk. És ugyanez volt. De hidd el nem éri meg. Nem akar semmit. Én is vágyakozok még utána de bele kell kezdened egy új kapcsolatba. Keress másik pasit. Eleinte nem leszz könnyű de ez a megoldás. Nem éri meg! Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!