Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vasárnap úgy néz ki szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap úgy néz ki szakított velem a barátnőm, aminek az oka teljesen elfogadhatatlan?

Figyelt kérdés

Szeptember óta járunk, távkapcsolat a mienk, mert ő angliában tanult egyetemen. De havonta hazajárt, volt hogy 1 hétre, decemberben pedig egy egész hónapra. És olyankor együtt laktunk, mert az itteni lakásuk teljesen üresen állt, ott voltunk végig. És most januárban végleg hazajött, otthagyta az ottani egyetemet és oda fog felvételizni most szeptemberre, ahova én járok.

A legtökéletesebb pár vagyunk, nagyon sokmindenen átsegítettem őt és sokmindent köszönhet nekem. Nagyon rossz gyerekkora volt, és sok trauma érte, ami következtében személyiségzavara alakult ki. És azért szakított az előbbi kapcsolataiban, mert egy új személyiség került a felszínre, és az már nem szerette az illetőt.

És most velem is ez történt.. gyerekekről meg házasságról beszélünk egyik nap, a másik nap meg teljesen közömbössé vált irántam.. Ez a váltás január 10.-e körül történt. De néha voltak olyan időszakok amikor "normális" volt. 26.án hazajött és hol ilyen hol olyan volt a kapcsolatunk, de nagyon jól éreztük egymással magunkat. Egyszer beszéltünk erről egy kis ivás után, hogy ez az egész szinte már csak nekem jó, és azért csinálja..

Nem tudtam kiigazodni rajta, mert valentin napon nagyon jól éreztük magunkat, rettenetesen boldognak tűnt, és amikor hazamentünk akkor kb letépte rólam a nadrágot. vasárnap meg áthívott és mondja hogy ő nem boldog így, és hosszú távon jobb a szakítás..

Kérdezem én, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom elfogadni azt, hogy egy ilyen személyiségváltás miatt fel kelljen adnom őt..

2013. febr. 21. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a lánynak pszichológushoz kéne járnia, de most komolyan. Ez nem normális.
2013. febr. 21. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Pszichiáter?
2013. febr. 21. 18:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is.... 2 hete pénteken ugy volt hogy elmegyünk szórakozni este, és elkezdtünk nála inni. Kicsit becsíptünk, és teljesen kiborult. Mert az alkohol mégjobban kihozza a depressziót. Összevesztünk, és be akarta gyógyszerezni magát.. be is vett 2 valamit, a 3.-at én vettem ki a szájából. Aztán meg az ágyban eléggé elvoltunk utána.. szóval elég furcsa
2013. febr. 21. 18:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Azt mondja neki nincs szüksége segítségre. Nem megy pszichológushoz, mert azt mondta azt úgysem érdekli mi a baja..

senki nem tud erről a bajáról, csak én. Az anyukájának sem mondja el. És ő jól érzi magát így

2013. febr. 21. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
megcsalt ... csak kikellet vmit találni ...
2013. febr. 21. 18:41
 6/11 A kérdező kommentje:
nem csalt meg..... ez abszurd, mert senkihez nem vonzódott testileg csak hozzám. Mert aszexuális is volt, és velem ezt sikerült legyőznie. De tuti nem csalt meg, az tuti
2013. febr. 21. 18:42
 7/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

KAMU.

vagy a kérdés, vagy amit a csaj állít :D

1.: ez nem személyiség zavar :)

2.: az aszexualitást leküzdeni.. aha..

3.: az anyjának nem tűnik fel hogy a lánya 1 idegroncs. na ne etessen ezzel senki.

4.: ha eddig volt x pasija akkor addig csak malmoztak v mi ? csak mert az aszexualitás nem csak annyit takar h nem fogod megdugni soha a rohadt életben..

azért nem m1 h kamuzott-e v sem mert ha kamuzott akkor pszichológia ha nem akkor pszichiátria és/vagy neurológia.

2013. febr. 21. 18:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem tűnt fel az anyjának, mert az anyja az idegroncs néha.. Amugysem foglalkozott vele igazán soha.

Eddig 2 pasija volt, 2 hónapig tartottak kb. Nem voltak komolyak. Az utolsóba pl csak belekeveredett, és nem is szerette őt, azt mondta nekem hogy csak azért volt vele mert nem akarta megbántani. És egyszer volt szájrapuszi, ennyi az összes valóban.

Nem így fogalmazott hogy leküzdötte az aszexualitást, hanem hogy én vagyok a kivétel. Megmutattam neki, hogy ő itt az áldozat volt, és hogy a traumák miatt alakult ki ez is

2013. febr. 21. 19:04
 9/11 yattatata válasza:

Szia!

lehet hogy nem ezt vártad, de talán jobb lenne a számodra, ha elengednéd őt. jobb lenne neked. persze a szerelem mellett barátok is vagytok (gondolom én), és így nehezebb elfogadnod a döntését. ha mindenképpen tartanád vele a kapcsolatot, támogasd őt, hogy forduljon orvosi segítséghez mert ilyen hangulatváltozásokat ép ember nem produkál. de ha nem történt korábban ilyen a kapcsolatotokban akkor szerintem is játszik a megcsalás. figyelj, emberek vagyunk, szükségletekkel és lehet neki Angliában egy kis iszogatás után,... ez biztosan fáj, de próbálj reálisan hozzáállni a dologhoz, nem csak a szíveddel. hajrá

2013. febr. 21. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont most ne hagyd magára, küzdj érte ha szereted, ez a lány mániás depresszióval küzdhet ( egyik pillanatban szétveti a tettvágy, a következőben meg magába zuhan és bántaná magát is). Profi segítségre van szüksége, itt már nem elég csak beszélni vele, orvos kell hogy lássa (vagyis pszichológus). Te viszont kellesz neki, azért hogy ezt végig is csinálja. Valószínűleg szeret téged, csak vannak ezek az érzelemhullámok... most kell mellette állnod és a kezét fognod.
2013. febr. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!