Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap úgy néz ki szakított velem a barátnőm, aminek az oka teljesen elfogadhatatlan?
Szeptember óta járunk, távkapcsolat a mienk, mert ő angliában tanult egyetemen. De havonta hazajárt, volt hogy 1 hétre, decemberben pedig egy egész hónapra. És olyankor együtt laktunk, mert az itteni lakásuk teljesen üresen állt, ott voltunk végig. És most januárban végleg hazajött, otthagyta az ottani egyetemet és oda fog felvételizni most szeptemberre, ahova én járok.
A legtökéletesebb pár vagyunk, nagyon sokmindenen átsegítettem őt és sokmindent köszönhet nekem. Nagyon rossz gyerekkora volt, és sok trauma érte, ami következtében személyiségzavara alakult ki. És azért szakított az előbbi kapcsolataiban, mert egy új személyiség került a felszínre, és az már nem szerette az illetőt.
És most velem is ez történt.. gyerekekről meg házasságról beszélünk egyik nap, a másik nap meg teljesen közömbössé vált irántam.. Ez a váltás január 10.-e körül történt. De néha voltak olyan időszakok amikor "normális" volt. 26.án hazajött és hol ilyen hol olyan volt a kapcsolatunk, de nagyon jól éreztük egymással magunkat. Egyszer beszéltünk erről egy kis ivás után, hogy ez az egész szinte már csak nekem jó, és azért csinálja..
Nem tudtam kiigazodni rajta, mert valentin napon nagyon jól éreztük magunkat, rettenetesen boldognak tűnt, és amikor hazamentünk akkor kb letépte rólam a nadrágot. vasárnap meg áthívott és mondja hogy ő nem boldog így, és hosszú távon jobb a szakítás..
Kérdezem én, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom elfogadni azt, hogy egy ilyen személyiségváltás miatt fel kelljen adnom őt..
Szia!
Köszönöm a válaszokat. Tudom hogy nem csalt meg, mert nagyon kevés alkalommal ment el az ismerőseivel este, és akkor is szinte végig a telefonján lógott facebook-on és beszéltünk. És neki nem voltak ilyen szükségletei, ő más.
Beszéltem anyukájával, és még ő sem ismer rá, azt mondta hogy ez a döntése teljesen belefér abba a zűrzavarba ami most körülveszi őt. Az utolsó kommentelőnek van igaza, azt mondta 14 éves kora óta depresszióban szenved. És most egy olyan időszak van, amikor ez jobban kijött. Úgy vélem ez az egész csak ennek tudható be. El akartam őt vinni orvoshoz, de nem hagyja magát, nem fog elmenni sajnos..
Nem tudom mi lenne a jobb, ha nem beszélnék vele egyáltalán és akkor rájönne hogy ő nem ezt akarja, és szüksége van rám. Vagy az ha beszélnénk rendszeresen.
ha megbánja a dolgot akkor én adok neki még egy esélyt úgymond, és folytatnám a párkapcsolatot vele, de azon lennék minden erőmmel hogy meggyőzzem a pszichológusról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!