Januarba lesz 3 eves a kisfiam. Szept. Ota jar oviba. Amiota jar, azota elfogadhatatlan a viselkedese. Mit tegyek? Verekszik az oviba, oktalanul.
Figyelt kérdés
tudom,h rossz neki,hirtelen valtozas,közösseg,anya hiany stb.de akkor is,mindennap ugy megyek erte,h mindenki az ovonök,es a gyerekek is panaszkodnak,h oktalanul ut9get mindenkit,csak ugy,es ha az ovonö raszol,akkor nevet,vagy meg se hallja nem figyel,mintha direkt jatekbol csinalna.hiaba magyarazzuk,h ne tegye,ö csak nevet.ovi elött nem csinalta.ja ma meg mar szemeket is szurt a gyerekeknek,ujjaval nyomkodja a szemuket.mit csinaljak?mikor mulik el ez?hava forduljak?ez csak atmeneti,vagy szakemberhez forduljak?nem tehetik ki öt ez miatt az ovibol?2012. okt. 8. 20:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem kitehetik, mivel más gyerek testi épségét veszélyezteti. Főleg ezzel a szemkinyomással. Ha te nem tudod megállítani, és az ovonők sem tudnak rá hatni, akkor valószínű ez lesz a vége. Az én lányom is verekedett az oviban az első napokban, kétszer fordult elő, de ő már előtte is verekedett. Talán neki számított az ovonő szava, mert szerencsére azóta nem fordult elő, rám egyébként ő sem hallgat ilyen szempontból. Talán lehet hogy csak a kezdeti nehézségek miatt csinálja és el fog múlni amint beilleszkedik és lesznek barátai.
2/2 A kérdező kommentje:
es ha kiteszik akkor mi lesz?en dolgozom,muszaj oviba jarnia.es igy mas oviba felvennek?vagy ök nem tudnak ezt?
2012. okt. 8. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!