Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem elfogadhatatlan ez az új kapcsolati hozzáállás?
A kapcsolat olyan szerelem nélkül, mint a leves Maggi nélkül.
F/16
szerintem is elfogadhatatlan ami a párkapcsolati,családi hozzáállás manapság.
sőt sokszor már-már undorító.
18L
Voltam én is egy ilyen kapcsolatban, kész...
Én totál szerelmes voltam, az illető is, de külsőleg nem voltam neki a megfelelő... egy darabig tűrtem, de aztán menekültem!
Semmit nem ér a kapcsolat szerelem nélkül! Lehet elmúlik egy idő után, de legalább utána is jó lesz együtt, mert azért sok minden összefűz minket, nem csak az érdek, hogy legyen valakim.
22/L
Egyetértek. Sajnos nem azért jönnek össze a párok, mert tényleg együtt boldogok és összeillenek, hanem csak, hogy legyen valaki, aki a szexuális/érzelmi szükségleteket kielégíti. Pedig utóbbit így nem igazán lehet, mivel ilyen kapcsolatban nincsenek valós, erős érzelmek, csak valami kis "kedvelés", vagy talán még az sem.
A másik gond, hogy egyszerűen sokan összekeverik a szerelmet a fellángolással, szimpátiával + vonzalommal. Annyi ember lehet elsőre szimpatikus és vonzó a másik számára, de ez még közel sincs szerelem, és mégis összejönnek így, pár nap vagy hét "ismeretség" után. Aztán persze több idő után, mikor tényleg megismerik a másikat, rájönnek, hogy ez nem is az a valaki, akibe "szerelmes", holott azt a valakit csak Ő látta belé, amíg valójában nem ismerte a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!