Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakított velem a barátnőm.

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy felszínen érzelmes típus,így nem is vágtam az orra alá semmi lelki dolgot. Lazán fogtam fel a kapcsolatunkat,gondoltam így én sem meg ő sem foglya majd fojtogatva érezni magát. Igen ám de egyik pillanatról a másikra szakított velem, hogy ő ezt nem csinálja,nem ismer, nem tudja kivagyok, nem tudja mit akarok. Én akkor elmondtam neki mindent, hogy szeretem,meg bla bla bla. Egy hétre rá megkeresett,hogy szeretne találkozni velem. Persze nem ugrottam egyből bele. Kicsit érezze,hogy azért súlya van a dolgoknak, meg nem is értem rá. Azóta viszont nem keresett,sőt szinte kerül engem,és folyton azt figyeli kivel vagyok,mit csinálok. Szerintetek miért taktikázik,mit akar elérni ezzel. Felhívjam,vagy majd jelentkezzen ő ha akar valamit.
2013. febr. 19. 08:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán ha kitudnád mutatni az érzelmeket, akkor jobban tudná a másik, hogy ki vagy.
2013. febr. 19. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyd.Nem vagytok együtt.Nem is voltál vele igazán együtt,ahogy lejött az írásodból.
2013. febr. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!