Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért mehet bele a volt barátom egy találkába velem, ha van barátnője és ő szakított velem egy éve, mondván, elmúlt a szerelem?
Figyelt kérdés
Sok dolgot nem tisztáztunk, beszéltünk meg a szakítás után,bennem sok kérdés és mondanivaló maradt,most érzem alkalmasnak az időt erre a beszélgetésre, hogy már higgadtan látom a dolgokat. Még kötődöm hozzá, ezért félek, hogyan fog viselkedni velem. A kérdés, hogy ha elvileg boldog most/nem tudom,csak gondolom/, akkor miért megy bele egy találkába velem? Kíváncsiságból? Unalomból? Jó lenne pár férfi vélemény. :)2013. febr. 20. 19:23
1/4 anonim válasza:
Csak barátkozni akar. Amúgy minek felbolygatni a múltat? Ha már van barátnője, akkor túllépett rajtad, ideje lenne neked is ezt tenni...
2/4 A kérdező kommentje:
Van barátom. Nem akarom újrakezdeni az ex-el, pont a lezáratlanság zavar. A megválaszolatlan kérdések.
2013. febr. 20. 19:27
3/4 anonim válasza:
Biztos akar még egy utolsó ....,vagy akarja,hogy újra,bármi lehet.Nem tudhatod biztosra,hogy boldog,meg minden jó. De ha te már nem akarsz semmit tőle,meg lezártad,tényleg ne találkozz vele!
Ami volt elmúlt,hagyjon békén,te is őt,azt ennyi soha viszontlátásra.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem zártam le! Különben nem akarnék vele annyi mindent megbeszélni. addig nem tudom lezárni, míg ennyi a kérdés.
2013. febr. 20. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!