Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmemnél elmult a szerelem, hogyan hozhatnám vissza nála, ha csak barát akar lenni? Help
Nem szívesen offolok, szóval bocsi, de most muszáj. Ne legyetek már ennyire felhaboritoan antifeministak,basszus... hogy "a nőket csak a külsőségek érdeklik a belső tulajdonságokat pedig lesz*rjak"... ez egyáltalán nem így van! Normális nő nem keresné egy olyan férfi társaságát aki idióta és éretlen és nem lehet vele normálisan társalogni...hiába fullos a pasi. És hogy egy pasinak számít jobban a belső?...hagyjukmar.
De azért hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem fogod tudni vissza hozni a szerelmet, sajnos. Tudom,mert énis ebben a helyzetben vagyok, csak én pont az a fel vagyok, aki kiszeretett a masikbol. És nem azért mert találtam jobban, egyszerűen ez történt...és ezzel már nem lehet mit tenni.Inkább próbáld elfogadni és lassan elengedni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!