Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetnék végre magammal? Velem van probléma?
Úgy érzem, néha már annyira rágörcsölök, hogy az szánalmas. Két éve nem volt barátom már, udvarlóim voltak, de aztán valahogy nem alakult ki semmi komolyabb (nem feltétlenül az én hibámból, sokszor meg sem tudom magyarázni, miért). Annyira hiányzik már, hogy szerethessek valakit, és viszont szeressen! És... annyira rossz, hogy pl. vonatozom vagy buszozom, és szemben velem nyalja-falja egymást egy pár, vagy csak egyszerűen olyan pillantással néznek egymásra, amiben nekem már rég volt részem. Tudom, hogy ismerkedni kellene, én próbálok is: eljárogatok csomó helyre a barátaimmal, de lassan mindenkinek barátja/barátnője van már... (megint szánalmas vagyok :P), és nem rángathatom őket folyton magammal.
22/L
Kéne már egy jó faszi, csak ugye senki nem felel meg az igényszintnek. Szarügy... Ráadásul még prostizni sem tudsz elmenni nőként. Micsoda vert helyzet.
Annyit tehetsz,hogy vársz, várva vársz hátha egyszer betéved valami balek...
Nekem sincs már 2 éve barátom. Hiányzik már, hogy szeressenek és viszont szerethessek. Majd csak eljön az én időm is.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!