Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig cukkolom a csajokat. Gúnyolódom is velük rendesen. Ez nagy probléma? Mert úgy veszem észre egyik csajnak se tetszik, de nem tudok megváltozni sem.
Inkább ilyen legyél ,mint a szótlan, visszafogott nulla személyiség, illetve aki meg sem tud szólalni a közegükben.
Egyébként izgatja őket ha kivanbaszva velük, csak utána tudni kell pozitívnak is lenni feléjük, és hamar rádugranak. Bírják ezek,ha szivatva vannak. Jobban mintha nem foglalkoznak egyáltalán velük.Annál minden jobb.
Pedig nem ártana, mert így magad fogsz maradni. Mert a nők 99% a szeretetet, a simogató szerelmet keresik.
Csak a gátlástalan, perverz nő típusoknak mindegy miképp és hogyan közeledsz feléjük.
Szerintem ez így nem baj, mert idővel talán megtanulod megtartani a helyes arányt, aztán meg azt, hogy hogy legyél kedves (jó, mindegy, nem tudom mit értek ezalatt, de szóval a felnőttesebb viselekdést).
És én mindig irigyeltem azokat, akik így tudják cukkolni a lányokat. Hidd el, hogy tökre bánt, hogy engem nem kellett "verniük", mert semmit sem jelentettem nekik (meg alig ismertem egyáltalán lányokat). Azt se tudtam, mit kell nekik mondani ehhez - hogy fel is kapják a vizet, de a dolog azért vicces legyen. Sőt, kb. semmit se mondtam, szociálisan tereptárgy voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!