Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a probléma, hogy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma, hogy 18 éves elmúltam, lassan 19 leszek és még sincs barátom?

Figyelt kérdés

Nem járok mondjuk bulikba, mert nem szeretem, hogy full részeg emberek vesznek körül...

Átlagos testalkatú vagyok (166cm, 56kg), nem hiszem, hogy csúnya arcom lenne. Egyedül annyi, hogy dumás vagyok. Nem járok kilós sminkben (csak szemcerkával kihúzni lenn és szempillaspirál), márkás cuccaim nincsenek is, nem is tudom, hogy melyik márkák a divatosak, csomóról nem is hallottam még...

Hol lehet a baj mégis?

2013. jan. 13. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is totálra ugyanez vagyok, csak én már 19 éves, és én sem találok senkit, mert egy kicsit értelmesebb vagyok, mint a mai csajok, akiknek csak a piálás meg a bulizás a mindenük... :-S
2013. jan. 13. 16:00
 2/16 A kérdező kommentje:
És érdekes, nagyon sok fiú sír, hogy mennyi piás lány van, meg így k.vák, úgy k.vák, de mégis olyan lányt választanak... Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül. :/
2013. jan. 13. 16:04
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csúnya vagy visszahuzodó vagy. De ehez látni kéne, hogy hogyan nézel ki. Kép esetleg priviben? :)
2013. jan. 13. 16:04
 4/16 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, de ha még is csúnya, akkor is a belső értékek sokkal fontosabbak!!!!
2013. jan. 13. 16:10
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy nagy vagány vagyok, de nem is tartom magam visszahúzódónak. A dumásat úgy értem, hogy egyáltalán nem esek kétségbe, ha idegen környezetben vagyok, könnyen szóba elegyedek másokkal.

A szépség pedig természetes, hogy relatív, de önkritikám azért van annyi, hogy nem fogom egy modellhez viszonyítani magam :D Látom, hogy vannak szebb arcúak is nálam, de vannak sokkal csúnyábbak is, akiknek meg sorban vannak barátaik. Elment az egyik? Nem paraaa, jön a következő! :S

2013. jan. 13. 16:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt teljesen meg tudom érteni..... :-( (első voltam)
2013. jan. 13. 16:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj, csak próbálj meg ismerkedni! Nem csak bulikban lehet! Sőt, ott tényleg nem jó, nem az igazi "énjét" ismered meg az embernek. De lehet valami ismerősöd ismerőse, szomszéd, csoporttárs. Csak fokozatosan kerülj közelebb hozzá. Hidd el, hogy lesz ilyen. Csak türelem!
2013. jan. 13. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
37%

"És érdekes, nagyon sok fiú sír, hogy mennyi piás lány van, meg így k.vák, úgy k.vák, de mégis olyan lányt választanak... "

ÉÉÉS itt a nyertes, ebből is látszik, te nem vagy elég intelligens hozzám. :D NEM azok mondják ezt, akik az ilyen lányokkal járnak, nem látod az összefüggéseket. Azok, akik nem járnak el bulikba, nem is találnak egymásra. GONDOLKOZZ!

Járj el valahova, és legyél nyitott az emberekre, és aki bulizik az sem rossz ember, vagy gyerekes, csak olyan a stílusa. Nem lehet egyenlőségjelet tenni, hogy aki bulizik, az hülye, aki iszik, az részeges, bulizós...

F17 (és bulikba nem járok, de sok más helyre igen :))

2013. jan. 13. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Én pont az ilyen lányokat keresem. Én se szeretem, ha folyton isznak, de azért alkalmanként lehet.

f 20

2013. jan. 13. 16:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Az jó dolog, mert manapság nagyon ritka az ilyen pasi! :-)
2013. jan. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!