Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapja vagyok együtt a barátommal,szexkapcsolatból indult ,az elején ő nem akart komoly kapcsolatot,nekem viszont első látásra szerelem volt…pár hónap után viszont ő is beismerte,h többet érez irántam.Soha nem veszekedtünk,mindig sokat nevetünk,sőt 4 hónapig együtt is laktunk,ami nagyon jó volt.Pár hete érzem azt,amikor nem vagyok vele,hogy nem akarok vele beszélni,nincs rá szükségem…mintha nem szeretném már.Viszont amikor együtt vagyunk minden rendben (bár most már több nézeteltérésünk van,mint az elején,elég sokszor megsértődöm,én sem értem néha magam).Azt tudom, hogy ő nagyon szeret engem, de mostanában sokszor megfordul a fejemben, h vajon még mindig úgy érzek iránta, mint korábban? Lehet,h elmúlt a „fellángolás”?:( Amikor beszélünk fbon sokszor rossz kedvű vagyok,és ezt észre is veszi rajtam. Konkrét okot soha nem tudok neki mondani, hogy miért vagyok ilyen, egyszerűen csak nem érzem magam boldognak…pedig mindent megadtam volna az elején, hogy a barátom legyen!Minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek vagy valóban kiszerettem belőle? :(2013. jan. 26. 14:35
1/5 anonim válasza:
én is így voltam, de elmúlt ez a kétségem, nem lehet hogy azért érzel így, mert unod magad a kapcsolatba, vagy túl sokat látod már?
2/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem,mert elég sok helyre eljárunk és viszonylag keveset látom.Egy hét maximum 2x,főleg,h vizsgák is vannak most...lehet amiatt van,h alig látom és eltávolodom tőle? :( Nem szeretném elveszíteni,mert fontos nekem,de már nem érzem azt,mint a kapcsolat elején..
2013. jan. 26. 14:47
3/5 anonim válasza:
Ez eleve nem is szerelem volt, hanem fellángolás csak. A szerelem nem múlik el ilyen gyorsan. Én még 1 év után is egyre mélyebben, napról-napra, hétről-hétre jobban szerettem a barátomat és ha csak akár egy hetet is külön kellett lennünk, úgy számoltam vissza a napokat mint egy gyerek. Szóval ez biza csak erős vonzalom volt maximum, de nem mély kötődés.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy csak vonzalom volna, mert ha találkozásról van szó, én is alig várom. Csak néha elkap egy furcsa érzés, amit a kérdésben is leírtam, és ezt nem tudom hova tenni.. reménykedem abban, hogy ez tényleg csak egy "szakasz" a kapcsolatunkban és nem egy tartós érzet lesz. Állítólag a szerelem nagyjából 6 hónap után elmúlik és a helyét a szeretet veszi át. Köszönöm a véleményeket!
2013. jan. 26. 17:24
5/5 anonim válasza:
6 hónap alatt csak a lángolás csökken, de a szerelem, mély kötődés attól még nem múlik el, sőt egyre csak erősödik, úgy érzed, nem tudsz a párod nélkül élni. Szóval szerintem ne áltasd magad az ellenkezőjével:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!