Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem még volt barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem még volt barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb. két hónapja szakitottunk. Ő pár napra rá össze is jött egy csajjal .. valószinűleg miatta dobott, de már szakitottak!

És én tényleg szeretem még mindig..azon gondolkoztam hogy talán elmondanám neki hogy még szeretem..de nagyon félek a válaszátol!

Mit csináljak? Elmondjam neki vagy hagyjam a francba?

Kérlek segitsetek!

2013. jan. 6. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba
2013. jan. 6. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondd el neki és várd a reakcióját. Ha ő már nem szeret, akkor hagyjad, közhelyes, de idővel nálad is majd elmúlik.
2013. jan. 6. 20:51
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

a korom elfelejtettem oda írni: 16/L

2013. jan. 6. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! hány éves a barátod? és mi lett végül, újra összejöttetek? :) remélem igen:)
2013. jún. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!