Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után elmúlt a mély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után elmúlt a mély lángoló szerelem és nagyon hiányzik. Normális ez?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, több mint 3 éve együtt vagyunk a barátommal. Imádom őt, életem értelme de rettenetesen hiányoznak azok a régi érzések mikor halál izgatottan vártam,hogy jöjjön haza munkából vagy hogy találkozzunk csak egy picit. Már megszoktam hogy jön, vagy megyek én, ha nem jön akkor meg berakok egy filmet és alszok egyedül. Régen ilyenkor szomorú voltam, hogy nincs itt velem, de most nem :( miért van ez? Most akkor szakitanom kéne vele? Kicsit kétségbe estem
2013. jan. 12. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez természetes. Ne dobd ki, három év alatt nagyon erős kötelék alakulhatott ki köztetek, kár lenne érte. Ez sokszor többet ér, mint a szerelem. Mert nem vak és ennek ellenére még együtt vagytok.

De ha úgy gondolod, hogy nem tudnál vele későbbiekben együtt élni felnőttkorodat, akkor inkább most, mint később.

2013. jan. 12. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha emiatt szakítasz, akkor az összes jövőbeni kapcsolatod kudarcra lesz ítélve.

Érzelmileg fejletlenek a mai csajok, ahogy itt is látszik :(

2013. jan. 12. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem tapasztaltam 4 év együttélés után sem, de szerintem ez csak a megszokás. Kicsit talán fel kéne dobni a kapcsolatotokat, újra elcsábítani egymást, változatos, közös programokat szervezni. Ha tényleg imádod és ő az életed értelme, nem kéne szakítani.
2013. jan. 12. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A nagy láng ami az elején van a kapcsolatban természetesen kihuny, de átalakul szeretetté és gondoskodássá! Kicsit monoton lett most a kapcsolatotok, találjatok ki valami közös programokat. Dobjátok fel a kapcsolatotokat, ne hagyjátok, hogy a szürke hétköznapok elvegye a kedveteket egymástól. Járjatok kirándulni, próbáljatok ki sok új dolgot. Emiatt ne szakíts, főleg ha imádod őt! Hidd el, ez most csak egy hullámvölgy. Nagyon bánnád ha otthagynád emiatt.. ha igazán szoros a kettőtök szeretete meg lehet oldani:) Tegyétek érzékivé az együttlétet pl.

2013. jan. 12. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nem is tudnám őt otthagyni, ez egész biztos, csak megijedtem, hogy miért van ez most igy. remélem hogy rendbe hozzuk
2013. jan. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!