Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ha barátot szeretnék, de kevés esély van a viszonzott szerelemre?
Szeretnék barátot, de nem csak azért, hogy legyen valaki vagy valakinek enyhítsem a barátnőhiányát. Ha csak elszórakoznánk egymással akkor mindegy lenne, hogy van vagy nincs. Vagyis olyan párt szeretnénk akivel szeretjük egymást emberileg is és társként is, de annyira lehetetlennek tűnik a viszonzott szerelem... Nagyon kevés férfi van aki vonz. Azt sem értem mit akarna tőlem egy férfi vagy miért kellenék neki azon kívül, hogy ne legyen egyedül. Legtöbb kapcsolat már csak ilyen felszínes szar, hogy jól érzik magukat együtt és itt ennyi, simán otthagynák a másikat ha jönne más és csak addig kell amíg gondtalan vele az élet. Nehezíti a helyzetet, hogy szorongok néha ha társaságban vagyok és beszélgetnem kell valakivel aki tetszik. Nem bulizom, csak ilyen hétköznapi nyugisabb helyekre járok el egyedül. Barátok útján nem tudok ismerkedni, barátkozni sem tudok.
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.
21/N
Sajnálom de nem szeretem ha húsnak néznek vagy lelkiszemetesnek. Általában ezért kellenék, nem azért mert szeretnek velem lenni és érdeklem őket.
Nem úgy hívnak. De egy anonim oldalon kreténség találgatni.
Ironizáló humort még szeretem. Magammal is elégé cinikus vagyok.
a cinizmus és az irónia nem ugyanaz :P jah és igen szeretek mindenhez kritikusan állni :D
nem a konkrét személyednek szólt a találgatás csak arra hogy hasonló reakciókat adtál mint az 1ik régi barátom :D [na ugye hogy van alapja az általánosításnak ?]
"Egy férfinak az a dolga, hogy kezdeményezzen, egy nő ilyet nem tehet!"
Ezt mondatot többször is leírtad, de nagyon tévedsz. Egyrészt sok férfiban is megvan a félsz a nőktől, hasonlóan gondolkodnak mint te és nem mernek kezdeményezni. A másik, hogy ha a nőnek nem is kell konkrétan oda menni, de a jeleket úgy vélem akkor is le kell adnia a neki tetsző férfi felé, hogy az bátran odamehessen hozzá (egy félreérthetetlen mosoly, szemezés, stb. ebből a férfi jó esetben érti, hogy a nő érdeklődik iránta és szabad a pálya).
Az a baj, hogy ragaszkodsz a berögzött hülyeségeidhez, változtatni nem vagy hajlandó rajta, csak sajnáltatod magad, így nem is lesz senkid.
26F
Próbálom tömören interpretálni Mókusgyilkos sorait: Senki sem azt várja kérdező, hogy leszólíts egy neked tetsző pasit és elhívd randizni, hanem egyszerűen nyiss a világ felé. Ez nemtől és szándéktól függetlenül minden emberi kapcsolat alapja.
"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát."
Ezt a közmondást pedig biztosan ismered. Nem muszáj szerelmet vallanod, de nem árt egyértelműen közölni, hogy mit is szeretnél az illetőtől.
Nekem az jött le a hülye fogalmazásából, hogy azt várjátok, hogy menjek oda és nyomuljak rá valakire.
Finom jeleket adok élőben és fbon is. Mégsem kezdeményeznek nálam és nincs gond a külsőmmel.
megbököd XD amúgy nekem is ez jutott eszembe h azt meg h :D
és ha a finom jelek nem működnek akkor mit csinálsz?:)
nem azt mondom még véletlenül sem h kapj fel 1 "qrva egyenruhát" és kezdődhet a seggel dörgölőzés és egyéb instant ribi technikák :) csak annyit hogy ha akarsz vmit és a jelek nem válnak be akkor nem kell félni hanem oda állni és közölni hogy mi a helyzet. kétlem hogy ez annyira a legalja lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!