Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy össze jöjjek vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régen ( úgy 1 - fél éve ) nem bántam úgy ahogy megérdemelte volna.. Konkrétan lehordtam leribancoztam egymás után háromszor/négyszer, ő meg mindig megbocsátott mert belém volt esve teljesen hónapokig. Még sírt is értem, rámírt egy barátnője is hogy állítólag vagdossa magát, egyszer jött sulilátogatásra beült egy órámra és ott is majdnem elsírta magát. Lényeg hogy azóta túlesett rajtam, nálam viszont nagyon visszanyalt a fagyi.:| Teljesen bele estem gyönyörű lány, csak gyerekes és értetlen de igazából az utóbbi a nagyobb baj. Nehezen lehet megérteni, konkrétan azért utál mert én szeretem. Nagy nehezen kiszedtem belőle mi baja, kiderült hogy a múlt béli énem ahogy bántam vele, meg a mostani hogy nagyon rá vagyok mászva. ( Mert próbálkoztam nála 2szer, mindent elmondtam neki amit csak lehet, nincs olyan amit ki nem próbáltam volna szívből de semmi sem hatott. Teljesen elküldött. ) Nekem azt tanácsolta egy felnőtt lány családtagom hogy vegyem semmibe, ( levegőnek nézés módszer ) és idővel ő fog vissza jönni mint ahogy én most hozzá. Amúgy lehet hogy fontos infó, de nemrég ráírt a nevemben egy haverom poénból hogy " Amúgy egy éjszakára bevállalnálak, csak szex. Benne lennél? Én benned " Bocsánatot kértem tőle a nevében és azt mondta annyira nem is gond mert a " Rossz fiúkat szereti " Most konkrétan azon vagyok hogy semmibe nézem egy hétig, eljátszom hogy túl vagyok rajta, és egy hét múlva meglepetésből odamegyek és lekapom. o.O Lehet pofánb.sz de más nem nagyon jut az eszembe. Amúgy még ami fontos hogy szinte a teljes sulija utolsó ronda ribancnak tartja, nemtudom hogy miért.. Gyönyörű lány és nem ribanc, max érthetetlen, de nemtudom. Régen taliztunk amikor még nem hordtam le, annyira szép volt most csak arra tudok gondolni. Teljesen megváltozott.. Egyértelmű hogy megérdemlem hogy így bánik velem, mert átérzem amit ő de ezt akkor sem tudom elviselni.:( Igazából nagyon tudok szeretni ha egyszer van kit akit érdemes, de ő ezt semmibe veszi. Évek óta olyan fiúkért sír aki elküldi a f.szba vagy leribancozza, most is bele van esve egybe. Gondolom hogyha most énis elkezdem ezt játszani hogy nemérdekel, meg nem tartom annyira szépnek talán beválik ez a levegőnek nézés. Viszont félek hogy ezzel csak jobban elrontom a helyzetem, mondjuk esélyem most úgysincs nála, de azért a semminél több, egy próbát megér. Van valami okos lány aki tudna segíteni? A legkisebb infó is segít.
"lehordtam leribancoztam egymás után háromszor/négyszer"
eddig olvastam
2013. ápr. 24. 00:56
2/15 A kérdező kommentje:
Gyors válasz volt.:D Amúgy én se tudom miért csináltam, nagyon hülye voltam bánom is, ezt vele is közöltem, de még csak esélyt sem ad a barátságra se hogy kijavítsam.
2013. ápr. 24. 00:58
3/15 anonim válasza:
Én inkább hagynám,mert megint össze fog törni szerencsétlen,most legalább túl van rajtad.
2013. ápr. 24. 01:00
4/15 anonim válasza:
Nem az baj evvel, hogy NEKI mondtad, hanem hogy egyáltalán szokásod ilyeneket gondolni bárkiről.
Szóval VAN jóvátenni valód, hát tedd jóvá, és akkor nyitva lesz a pálya.
2013. ápr. 24. 01:01
5/15 A kérdező kommentje:
Foley: Én nem az a fajta vagyok aki hobbiból gyakran ír ilyet lányoknak, csak akkoriban teljesen szét voltam esve nemis tudom miért csináltam, lényeg hogy bánom és mostmár teljesen más vagyok bármennyire is hihetetlenül hangzik.
Utolsó: Tudom hogy van, és bármi áron jóvá szeretném tenni de ha egyszer nem hagyja?:/
2013. ápr. 24. 01:05
6/15 anonim válasza:
Nos, akkor annyi infóval tudok Neked segíteni, hogy ezt a "nem hagyja"-dolgot az ember fiatalon bátortalanságból el szokta kalkulálni. Tehát azt, hogy hol van a tehetetlenség határa pontosan. Igenis TUDSZ írni neki egy levelet, igenis oda tudsz menni az ablaka alá szerenádozni, igenis rá tudsz feküdni a küszöbére, hogy addig nem mész el, amíg meg nem hallgat, tudsz fogadni közvetítőt, stb., stb.:) Menj közelebb hozzá, akkor is, ha úgy tűnik, hogy elutasít. Sok félreértés lehet ebben, hogy pontosan mit utasít el.
2013. ápr. 24. 01:08
7/15 A kérdező kommentje:
Ez hasznos, köszi.:D Nekem is eszembe jutott, a levél meg is volt, hétfőn felkeltem 5kor és kimentem a sulija elé mert vidékről jár be vonattal, de a szemein látszott hogy mennyire nincs kedve látni így el is akadt a szavam:/ A levélnél meg elküldött pedig olyan regényt írtam hogy más lány olvadna tőle:P Megkérdeztem mi baja és egyrészt a " Múlt beli énem " másik részt a mostani, hogy nem szállok le róla. Mert tudom hogy ha tényleg szeretsz valakit mindent meg kell próbálni és nem feladni, még ha nem akar meghallgatni akkoris, meg is csináltam de ezzel csak rontottam szerintem az egészen. Igazából nagyon eltér egy átlag lánytól, nagyon egyedi a gondolkodása is meg ő maga, szinte lehetetlen kiismerni:| De amúgy tényleg köszi, ez végre egy hasznos válasz:)
2013. ápr. 24. 01:14
8/15 anonim válasza:
Hát interaktívabb kommunikáció lenne hasznos vele, úgy látom, mert kisebb, de szaporább lépésekkel kéne haladni.
Van valaki, aki a bizalmasa neki is és Neked is, és bizonyos vagy benne, hogy jót akar Nektek?
Vagy ott van még a telefon (vezetékes).
Tudasd vele, hoyg szeretnél beszélgetni vele, és tudd meg a lánytól első körben, hogy hajlandó-e erre, és hogy közvetítővel, vagy telefonon, vagy chaten, vagy milyen formában legyen ez, ő választhatja meg a módot.
Aztn a következő lépésben megint segítek.
2013. ápr. 24. 01:20
9/15 A kérdező kommentje:
Tudattam, és nem hajlandó.:DxD Bocsi, tudom nehéz eset így most az egész. xd Amúgy van egy ismerősöm, elég jóban vagyunk 1 éve, ő mutatott be Szandynak is (akiről most szó van) mondjuk most épp össze vannak veszve de ha kibékülnek tudna segíteni.:D Mondjuk kisebb sikerrel mert elég makacs lány, de bármennyi próbálkozást megér nekem, és akármire hajlandó vagyok érte.
2013. ápr. 24. 01:27
10/15 A kérdező kommentje:
Bár ha úgy vesszük akkor a szó szoros értelmében hajlandó. Mert visszaírni visszaír, csak megmondja hogy nincs kedve beszélgetni és mondja hogy kopjak le. De legalább hajlandó beszélgetni, a semminél több.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!