Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy össze jöjjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régen ( úgy 1 - fél éve ) nem bántam úgy ahogy megérdemelte volna.. Konkrétan lehordtam leribancoztam egymás után háromszor/négyszer, ő meg mindig megbocsátott mert belém volt esve teljesen hónapokig. Még sírt is értem, rámírt egy barátnője is hogy állítólag vagdossa magát, egyszer jött sulilátogatásra beült egy órámra és ott is majdnem elsírta magát. Lényeg hogy azóta túlesett rajtam, nálam viszont nagyon visszanyalt a fagyi.:| Teljesen bele estem gyönyörű lány, csak gyerekes és értetlen de igazából az utóbbi a nagyobb baj. Nehezen lehet megérteni, konkrétan azért utál mert én szeretem. Nagy nehezen kiszedtem belőle mi baja, kiderült hogy a múlt béli énem ahogy bántam vele, meg a mostani hogy nagyon rá vagyok mászva. ( Mert próbálkoztam nála 2szer, mindent elmondtam neki amit csak lehet, nincs olyan amit ki nem próbáltam volna szívből de semmi sem hatott. Teljesen elküldött. ) Nekem azt tanácsolta egy felnőtt lány családtagom hogy vegyem semmibe, ( levegőnek nézés módszer ) és idővel ő fog vissza jönni mint ahogy én most hozzá. Amúgy lehet hogy fontos infó, de nemrég ráírt a nevemben egy haverom poénból hogy " Amúgy egy éjszakára bevállalnálak, csak szex. Benne lennél? Én benned " Bocsánatot kértem tőle a nevében és azt mondta annyira nem is gond mert a " Rossz fiúkat szereti " Most konkrétan azon vagyok hogy semmibe nézem egy hétig, eljátszom hogy túl vagyok rajta, és egy hét múlva meglepetésből odamegyek és lekapom. o.O Lehet pofánb.sz de más nem nagyon jut az eszembe. Amúgy még ami fontos hogy szinte a teljes sulija utolsó ronda ribancnak tartja, nemtudom hogy miért.. Gyönyörű lány és nem ribanc, max érthetetlen, de nemtudom. Régen taliztunk amikor még nem hordtam le, annyira szép volt most csak arra tudok gondolni. Teljesen megváltozott.. Egyértelmű hogy megérdemlem hogy így bánik velem, mert átérzem amit ő de ezt akkor sem tudom elviselni.:( Igazából nagyon tudok szeretni ha egyszer van kit akit érdemes, de ő ezt semmibe veszi. Évek óta olyan fiúkért sír aki elküldi a f.szba vagy leribancozza, most is bele van esve egybe. Gondolom hogyha most énis elkezdem ezt játszani hogy nemérdekel, meg nem tartom annyira szépnek talán beválik ez a levegőnek nézés. Viszont félek hogy ezzel csak jobban elrontom a helyzetem, mondjuk esélyem most úgysincs nála, de azért a semminél több, egy próbát megér. Van valami okos lány aki tudna segíteni? A legkisebb infó is segít.

2013. ápr. 24. 00:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez a barátnő jó lesz. Mert gondolom, más okból is beszélnek, és rá tudod bízni, hogy akkor hozza szóba ezt az egészet, amikor a szerelmed éppen nyitott rá.

Nézd, én is lány vagyok, és tudom, hogy a ciklus is befolyásolja, hogy mennyire vagyok nyitott fiútémákra. Peteéréskor nagyon, mensi alatt meg hagyjatokbékén van. Szóval akár be is jelölheted a naptáradban, hogy mikor milyen reakciót adott, és hátha ez ciklikus, az is segít!!

Hány éves?

2013. ápr. 24. 01:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, ha azt mondja, hogy kopj le és nem akar veled beszélni, akkor nem akar veled beszélni és tényleg kopj le, mert csak idegesíted. 1 éve volt egy srác, aki mint kiderült csak megdugni akart,nagyon kivoltam akadva ezen, hiszen én akkor már szerettem őt. Nagy nehezen túltettem magam rajta, azóta lett is barátom. Kb fél évvel az eset után megint elkezdett irogatni, hogy találkozzunk és hogy ne haragudjak rá.

Írtam ugyan neki, de már csak jólneveltségből....a hátam közepére nem kívántam, egy utolsó undorító féregnek tartom a mai napig. (Egy másik csaj miatt bukott ki ez az egész dolog, miatta hanyagolt engem, de most hálát adok az égnek..)

Aztán addig zaklatott, addig nyomult, míg végül mindenhonnan töröltem..rühelltem már.

Ez az én tapasztalatom, de lehet, hogy nálatok csak dacból csinálja a lány.. Nem tudom mit tehetnél, hiszen az éremnek két oldala van ugye. Lehet, hogy mindent elrontasz vele, de lehet, hogy előre lendíted.

22L

2013. ápr. 24. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
12: Ezt a sztorit elmeséled? Beleszerettél és szeretkeztetek, és után szó nélkül eltűnt, és megtudtad, hogy egy másik lány érdekli jobban, azért van ez? És mikor új barátod lett, újra akart volna valamit?
2013. ápr. 24. 19:24
 14/15 A kérdező kommentje:
98as Decemberi, szóval minden bizonnyal most lesz 14, én 8 nap múlva 15. Viszont ez a hagyjam békén dolog is nagyon hasznos komment, mert már énis rájöttem hogy ezért utál, nem azért ami történt. Az előtt jól megvoltunk, aztán elmondtam neki hogy szeretném ha szeretne stb, szomorúan visszautasított én meg megpróbáltam elhitetni vele hogy még mindig szeret, ami majdnem össze is jött de utána megváltoztathatatlanul mondott nemet, ez után tovább próbálkoztam de akkor már utált. Pár nappal később megkérdeztem hogy miért csinálja ezt és azt mondta a régi meg a mostani énem miatt is, a régi ahogy bántam vele, a mostani meg a túl érzékeny szerelmes vagy én nemtudom. Utána még pár nappal rá egy haverom ráírt a facemből, hogy bevállalná egy éjszakára, én bocsánatot kértem tőle a nevében és mondta hogy nem is nagyon baj mert hogy a " rossz fiúkat szereti " o.O és ekkor utoljára még megpróbáltam azt hogy eljátszom neki a rossz fiút, de az se jött be igazán. Most ott vagyok hogy inkább várok pár hónapot, és meglátjuk hiányzok e neki egy idő múlva. Sokan mondták hogy az ilyen lányokat úgy szerzed meg a legsikeresebben ha le se szarom őket.
2013. máj. 17. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:

2: Ezt a sztorit elmeséled? Beleszerettél és szeretkeztetek, és után szó nélkül eltűnt, és megtudtad, hogy egy másik lány érdekli jobban, azért van ez? És mikor új barátod lett, újra akart volna valamit?

Beleszerettem, nagyon keveset akart velem találkozni, semmi testi kontaktus nem volt köztünk (pedig egyáltalán nem vagyok egy csúnya lány, és nem csak szerintem..), aztán facebookra amiket közzétett, azokból jöttem rá, hogy más csaj után lohol épp...én barátnőim hatására odébb álltam.

Rá fél évre annyira zavaróan tapadt, hogy megmondtam neki kopjon le, majd végül, mivel nem értett a szóból, mindenhonnan töröltem...még a telefonszámát is.

Kérdező, vagy összejön, vagy nem az eltávolodás...Az a baj, hogy szerintem a lány már elvesztette az irányodba való érdeklődését. Mindkét viselkedésed a két véglet volt neki, egyszer túl tahó voltál, máskor meg egy 'szerelmes lúzer'. A kettő közötti állapotot kellett volna/kéne megtalálnod.

22L

2013. máj. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!