Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy össze jöjjek vele?
Ez a barátnő jó lesz. Mert gondolom, más okból is beszélnek, és rá tudod bízni, hogy akkor hozza szóba ezt az egészet, amikor a szerelmed éppen nyitott rá.
Nézd, én is lány vagyok, és tudom, hogy a ciklus is befolyásolja, hogy mennyire vagyok nyitott fiútémákra. Peteéréskor nagyon, mensi alatt meg hagyjatokbékén van. Szóval akár be is jelölheted a naptáradban, hogy mikor milyen reakciót adott, és hátha ez ciklikus, az is segít!!
Hány éves?
Nekem az a tapasztalatom, ha azt mondja, hogy kopj le és nem akar veled beszélni, akkor nem akar veled beszélni és tényleg kopj le, mert csak idegesíted. 1 éve volt egy srác, aki mint kiderült csak megdugni akart,nagyon kivoltam akadva ezen, hiszen én akkor már szerettem őt. Nagy nehezen túltettem magam rajta, azóta lett is barátom. Kb fél évvel az eset után megint elkezdett irogatni, hogy találkozzunk és hogy ne haragudjak rá.
Írtam ugyan neki, de már csak jólneveltségből....a hátam közepére nem kívántam, egy utolsó undorító féregnek tartom a mai napig. (Egy másik csaj miatt bukott ki ez az egész dolog, miatta hanyagolt engem, de most hálát adok az égnek..)
Aztán addig zaklatott, addig nyomult, míg végül mindenhonnan töröltem..rühelltem már.
Ez az én tapasztalatom, de lehet, hogy nálatok csak dacból csinálja a lány.. Nem tudom mit tehetnél, hiszen az éremnek két oldala van ugye. Lehet, hogy mindent elrontasz vele, de lehet, hogy előre lendíted.
22L
2: Ezt a sztorit elmeséled? Beleszerettél és szeretkeztetek, és után szó nélkül eltűnt, és megtudtad, hogy egy másik lány érdekli jobban, azért van ez? És mikor új barátod lett, újra akart volna valamit?
Beleszerettem, nagyon keveset akart velem találkozni, semmi testi kontaktus nem volt köztünk (pedig egyáltalán nem vagyok egy csúnya lány, és nem csak szerintem..), aztán facebookra amiket közzétett, azokból jöttem rá, hogy más csaj után lohol épp...én barátnőim hatására odébb álltam.
Rá fél évre annyira zavaróan tapadt, hogy megmondtam neki kopjon le, majd végül, mivel nem értett a szóból, mindenhonnan töröltem...még a telefonszámát is.
Kérdező, vagy összejön, vagy nem az eltávolodás...Az a baj, hogy szerintem a lány már elvesztette az irányodba való érdeklődését. Mindkét viselkedésed a két véglet volt neki, egyszer túl tahó voltál, máskor meg egy 'szerelmes lúzer'. A kettő közötti állapotot kellett volna/kéne megtalálnod.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!