Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrjít a féltékenységem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrjít a féltékenységem! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A barátommal gyakran találkozunk közös barátokkal mint pl a legjobb barátnőm. Tegnap este is találkoztunk és a barátom rá néz és mondja hogy sziasztok, és várja a barátnőm reakcióját. Kicsit érthetetlenül írtam le, de ez engem annyira zavar hogy képes elrontani a napomat. Félek, hogy én nem vagyok elég jó neki, mert a barátnőm pl sokkal okosabb talán szebb is, stb :S Mit tehetnék hogy enyhüljön ez a túlzott féltékenységem? Egyáltalán van okom félni? Kérlek Írjatok! Egy kétségbeesett 17 éves lány :(
2013. ápr. 22. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs semmi önbizalmad? Akkor káposztalevest kell enni reggel, délben, este és semmi nasi. akkor 2 hét után jobb lesz :)
2013. ápr. 22. 17:01
 2/2 acelsziv ***** válasza:
Talán tanulj meg bízni önmagadban. A párom is eszeveszetten féltékeny volt a kapcsolatunk elején. Segítettem neki, hogy összeszedje az önbizalmát és most már egyáltalán nem féltékeny. Maximálisan bízik bennem.
2013. ápr. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!