Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mártonka17 kérdése:
Mit tehetnék? Lejebb
Figyelt kérdés
nemhiszem hogy ezt most komolyan itt kérdezem meg...de hadd szóljon.
Van egy fiú aki nagyon tetszik.Igazából én tetszettem meg neki először,addig észre sem vettem...de most nagyon belezúgtam.
Nagyon keveset beszlünk,facen irtunk már párszor néha ő irt rám néha én ráá...de nagyon rég nemirtunk viszont utoljára én irtam neki,elég kinosnak éreztem.Nemnagyon merem elmondani senkinek,nemtudom miért egyszeüen nemvagyok rá képes.Viszont tudja,vagyis remélem hogy nekem is tetszik,mert adtam már rá jelet.Most akkor mit lépjek?
2013. ápr. 16. 18:43
2/8 anonim válasza:
hivd el valahová és beszéljétek meg ott. Nem érdemes görcsölni rajta mert lehet félreértettétek egymást, vagy akármi. Jobb ezt letiztázni egy kávé melett. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Húh köszi erre énis gondoltam,és pont a kávéra... :Dcsak igazából nemtudom hogyan hivjam el.. :(
2013. ápr. 16. 18:52
4/8 anonim válasza:
Kérlek erősítsd meg a kételyeimet,és írd,hogy lány vagy,nem fiú..!:D
5/8 anonim válasza:
Szerintem irj neki bátran:) elvégre ő már kezdeményezett :)
6/8 A kérdező kommentje:
nyugi lány vagyok,ez csak állnév :D
2013. ápr. 16. 19:01
7/8 anonim válasza:
Ha tényleg ő kezdeményezett.. nyilván nem hiába. Lehet azért nem mer közeledni mert nem tudja biztosra ,hogy neked tetszik-e. Lehet adtál arról jelet ,hogy neked tetszik de ő nem biztos ,hogy azt fogadta is. Szerintem ha elhívod valahova vagy csak kicsit jobban elkezdesz érdeklődni iránta egy-egy beszélgetésben tudni fogja. :) Sok sikert.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi :) de nemtudom hogy hivhatnám el
2013. ápr. 16. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!