Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha nem tudok nélküle élni?
Figyelt kérdés
5 honapig voltam egy férfiaval aki sajnos sokat hazudott nekem,nös volt és most is az,de ennek ellenére egy évvel a szakitàs utàn felhivott és ujra szeretné kezdeni ezuttal hazugsàgok nélkül!En most is imàdom bàrmit is tett és megbàntott,szerintem ha csak szex kéne neki màsnàl is megtalàlnà,ö azt mondta hogy velem akar lenni mert ö is szeret engem az ö modjàn és hogy a szenvedély ami köztünk van senki màssal nincs meg! Ez igaz én is csak örà vàgyom!2013. ápr. 9. 22:39
1/1 anonim válasza:
"szerintem ha csak szex kéne neki màsnàl is megtalàlnà"
Igen csak nem mindegy hogy egy Einstein nője van vagy egy buta libája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!