Kisfiam nagyon anyás.22 hós, most már ott tartunk, hogy wc-re se tudok elmenni nélküle, mert egyből sír. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 13:37
1/19 anonim válasza:
Menj el Wc-re. Sírjon nyugodtan. Most az a pár perc nem a világ. Majd rájön, hogyha anya wc-re megy, akkor sírhatok, úgysem történik semmi. Csak mindig mond neki, hogy most WC-re megyek. Pár nap és nem lesz gond belőle.
2/19 A kérdező kommentje:
Mindig mondom neki,hogy éppen hova megyek,már régóta,de végig visít,amíg nem vagyok vele.
2010. febr. 11. 13:44
3/19 anonim válasza:
Ez egy ilyen időszak. Ne törj meg. Ne legyen ő az úr. Fel fogja adni.
4/19 anonim válasza:
Kegyetlennek hangzik, amit írok, pedig nem az. Hidd el.
5/19 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek,én imádom őt,de néha már besokallok.Szerintem ő kihasználja ezt az imádatot,én meg nem tudom,hogy védjem ki.
2010. febr. 11. 13:54
6/19 anonim válasza:
A kedves elsőt is biztos egyedül hagyták a félelmeivek,hadd sírjon. 24 éves lány vagyok,de a mai napig élénken emlékszem arra,hogy mit jelentett nekem az,ha anya wc-re ment,és mennyire rettegtem tőle. Ez a wc-élmény tipikus,és egy kisgyerek nem tehet róla,ha fél,ő nem úgy gondolkozik,mint a felnőttek,nem érti a felnőtteket,ő nem rosszalkodik,csak fél. Anya ezt úgy oldotta meg,hogy mindig vitt magával a wcre,ott ülhettem mellette egy kisszéken,és mindig úgy intézte,hogy ne lássak semmit,de egy kisgyereknek nem is ez a lényeg. Nekem az kellett,hogy látom anyát,megvan,velem van. A kedves első se szeret félni,gondolom,így a gyereket se szabad magára hagyni a félelmeiben,mert magától nem tudja feldolgozni,ahhoz nagyon kicsi.
7/19 anonim válasza:
Mutasd meg ki az úr a háznál. Mond neki mit fogsz csinálni, és ha vörösre üvölti a fejét te akkor is csináld azt. Előbb utóbb győzni fogsz. Ez nagyon fontos, mert szerintem is oda jutott a dolog, hogy tudja, hogy ő van a nyeregben. Szóval mond neki, mit fogsz csinálni és mond, hogy utána vele fogsz foglalkozni, aztán tedd meg. Nehogy feladd.
8/19 anonim válasza:
22 hós kisfiam utánamjön a wc-re, és ilyenkor mindig fülig érő szájjal hallgatja, hogy hogyan csorog... és mindig elmagyarázom neki, hogy anya pisil, és neked is ide kell majd pisilni :) Nem tudtam jobbat kitalálni... Van, hogy nem jön utánam, de az ajtót mindig nyitva hagyom..., hogy lássa, hogy nem tűnök el.
Egyébként meg ha nem játszik, akkor mindig kint van velem a konyhában, vagy ha vasalok a másik szobában, jön utánam.
9/19 anonim válasza:
Én a kedves első vagyok, és van egy 3 éves kislányom, akinek nincsenek félelmei és tudja, hogy ha én azt mondom, hogy most ezt meg azt csinálom, akkor az fog történni. És semmi baja vele. Tökéletesen bízik bennem, mert mindig tudja mi fog történni. Ez az igazi biztonság, amiben nincs félelem. A kiszámíthatóság.
10/19 anonim válasza:
én pont úgy csinálom mint a 13:58as. és soha nincs sírás azért, h hol vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!