Kisfiam nagyon anyás.22 hós, most már ott tartunk, hogy wc-re se tudok elmenni nélküle, mert egyből sír. Mit tehetnék?
Jesszusom 13.56-os! Már meg ne haragudj, de szerintem ez a módszer a lehető legrosszabb, amit a gyerek ellen elkövetünk, hacsak nem az az eltökélt szándékunk, hogy a kis lelkét megnyomorítsuk!!! Bocs az offért!!!
Kedves kérdező: Szerintem is próbáld magaddal vinni inkább, mert egy ilyen picinek az édesanyja "eltűnése" valóban sokkoló, valószínűleg nem ok nélkül sír!!!
ha érti akkor ordíthat?
érdekes...
Jó ég!
Kicsi gyerekről beszélünk, aki valőszínüleg a felét nem érti annak amit mondanak neki. Ti meg itt osztjátok az észt, hogy visítsa vörösre a fejét, meg a farok csóválja a kutyát!
Az én lányom is 22 hónapos és ő is jön velem ha akar. Mindig nyitva az ajtó, én sem hagyom bőgni ilyen miatt. Nem ezen múlik, hogy jó anya leszel-e vagy sem. Később úgyis rájön, hogy egyedül kell wc-re járni. És lehet hogy van olyan szuper gyerek akinek nincsenek félelmei, azért jó tudni, hogy a legtöbb gyereknek van ennyi idős korban. Az enyémnek is van, és ha fél valamitől, hát ki a frászkarikához szaladjon, ha nem az anyjához. Végülis én szültem, én vagyok az egyetlen biztos pont az életében. Majd későőb is hagyjam magára a félelmeivel? Mondjuk tinikorban? Ja az biztos jóbb lesz ha inkább máshoz fordul, és nem hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!