Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam nagyon anyás.22 hós,...

Kisfiam nagyon anyás.22 hós, most már ott tartunk, hogy wc-re se tudok elmenni nélküle, mert egyből sír. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Jesszusom 13.56-os! Már meg ne haragudj, de szerintem ez a módszer a lehető legrosszabb, amit a gyerek ellen elkövetünk, hacsak nem az az eltökélt szándékunk, hogy a kis lelkét megnyomorítsuk!!! Bocs az offért!!!

Kedves kérdező: Szerintem is próbáld magaddal vinni inkább, mert egy ilyen picinek az édesanyja "eltűnése" valóban sokkoló, valószínűleg nem ok nélkül sír!!!

2010. febr. 11. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
És amúgy egy 22 hós kisgyerekről van szó, nem egy 15 hónaposról. Nagy a különbség. Ő már szinte mindent ért.
2010. febr. 11. 14:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdés fenn akarod tartani az állapotot, vagy meg akarod változatani?
2010. febr. 11. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:

ha érti akkor ordíthat?

érdekes...

2010. febr. 11. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Jön velem pisilni, nagy ügy. Legalább tudja majd, mire való a wc. Én ilyenért nem bőgetem.
2010. febr. 11. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
És a panelba, ahol a térded éri az ajtót, hova teszed a kisszéket?
2010. febr. 11. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
sírjon, megunja. és ha elmész valahova és más vigyáz rá, jól viselkedik? ne engedd, hogy veled menjen, ez butaság. wc-re egyedül szoktunk menni...naszóval: Te vagy a felnőtt, Te irányíts, ha most hagyod, hogy a farok csóválja a kutyát, később nehéz lesz nemet mondani. igen, ez ilyen kis dolgokon is múlik...és legyél következetes. ha azt mondod nem, az jelentsen egyértelmű "nem"-et. a kiszámíthatóság (írta már valaki) biztonságot ad. a mindenben engedés nem...
2010. febr. 11. 14:33
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Jó ég!

Kicsi gyerekről beszélünk, aki valőszínüleg a felét nem érti annak amit mondanak neki. Ti meg itt osztjátok az észt, hogy visítsa vörösre a fejét, meg a farok csóválja a kutyát!

Az én lányom is 22 hónapos és ő is jön velem ha akar. Mindig nyitva az ajtó, én sem hagyom bőgni ilyen miatt. Nem ezen múlik, hogy jó anya leszel-e vagy sem. Később úgyis rájön, hogy egyedül kell wc-re járni. És lehet hogy van olyan szuper gyerek akinek nincsenek félelmei, azért jó tudni, hogy a legtöbb gyereknek van ennyi idős korban. Az enyémnek is van, és ha fél valamitől, hát ki a frászkarikához szaladjon, ha nem az anyjához. Végülis én szültem, én vagyok az egyetlen biztos pont az életében. Majd későőb is hagyjam magára a félelmeivel? Mondjuk tinikorban? Ja az biztos jóbb lesz ha inkább máshoz fordul, és nem hozzám.

2010. febr. 11. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
én se néztem anyámat pisilés közben, és engem is hagyott hisztizni. mégsem voltam zűrös kamasz, és nem vagyok boldogtalan felnőtt :) ez sztem a belemagyarázás kategóriája. vannak határok. fel kell állítani, és be kell tartani, ennyi.
2010. febr. 11. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!