Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hogyan szerezzem vissza? Mindent megpróbáltam, de nem tudok nélküle élni.
A barátom, aki már csak volt barát, több, mint fél éve szakított velem. Nagyon imádtuk egymást, vele képzeltem el az egész életem. Ő is nagyon szeretett engem, ha viszonzatlan szerelem lett volna, akkor most nem lenne ilyen kegyetlen rossz érzés.Tehát ő is nagyon szerelmes volt belém. Azonban a kapcsolati körülményeink olyan rosszak voltak, hogy nem bírta a hiányt. Távkapcsolat volt, és a végén már sokat veszekedtünk.
A kapcsolat megromlott, és azt mondta , kiszeretett belőlem. Viszont még szeret. Mire észbekaptam, hogy megoldjam a problémákat, túl késő volt. Elhagyott.
Ha újrakezdhetnénk, mindent megtennék érte, oda is költöznénk, és a problémákat meg tudnánk oldani. Valami ötlet, hogyan szerezzem vissza?
Eszedbe ne jusson!
Ha a pasi kidobott,akkor nem akarja,persze te még szerelmes vagy,mert egyenlöre nincs másod.De csak addig.
És a drága energiádat ne abba fektesd,hogy jaj visszaakarom szerezni,hanem abba,hogy belefogok egy sokkal jobb kapcsolatba,aki sohasem fog kidobni!!!És fantasztikus lesz vele!Ennyi...
nem fogod visszakapni :(
én is így voltam, 1 évig szomorkodtam miatta. hiába beszélgettünk, találkoztunk, stb. volt 1 csaj az ő városában, akit mindennap láthatott, és vele összejött.
lépj tovább sztem, csak magadat kínzod, ha reménykedsz...én még rossz kedvűen is direkt elmentem minden buliba, ahova hívtak, és 1 év múlva össze is haverkodtam a mostani barátommal, akivel később összejöttünk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!