Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Valamiért egy fiút se tudok magamhoz közel engedni. Nem tudom miért. Aki tepert rám, valahogy mindig "nem kellett", mert "ők" olyan típusúak voltak hogy "csak szex". És én annyira féltem ettől hogy én csak erre kellenék, utána el lennék dobva, hogy inkább hagytam az egészet. És most van egy srác... aki nem olyan. És most meg az a para, hogy lehet elfog engem utasítani. Nem vagyok az a hű de nagy szám, semmi "izgi" úgymond nincs rajtam. Egy normális kapcsolatom sem volt még.... Szerintetek mit tegyek? Ááááá :((

Egy 19 éves lány

2013. ápr. 15. 08:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg,mert nem jó ha mindenkinek nemet adsz,mert így sosem lesz semmi.

Ha más nem,akkor tapasztalat szerzésnek jó lesz.Olyan nincs aki ne kapott volna legalább 1 pofont az élettől.

2013. ápr. 15. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Sápadtarcú testvérem szava igaz:

mindenkit legalább egyszer pofon vág az élet, ettől nem dől össze a világ. És ha Te tudod, vagyis sejted, hogy ö nem oylan mint a többi, akkor ne becsüld le önmagadat, hiszen hiába gonodlod magad "nem nagy számnak" neki igy tetszel ahogy vagy. :) Ne légy bátortalan és adj esélyt a te és a srác boldogságának is. :)

2013. ápr. 15. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Uff :D
2013. ápr. 15. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Uff testvérem! Milyen sok hold tünt el miota utoljára láttalak :)
2013. ápr. 15. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert én esténként vagyok :)

Bocs kérdező,hogy itt beszéltünk.

2013. ápr. 15. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem adj magatoknak egy esélyt. azt mondod nincs rajtad izgi. lehet, h ő már pusztán a szemedet annak látja. lehet, hogy soha nem érzett olyan késztetést arra, hogy a hajadat megsimogassa, mint előtted bárkinél. honnan tudod? nem látsz a fejébe. ha pedig nem jön össze, hát pontosan, ahogy fölöttem írták: legalább 1 pofont mindenki kap...
2013. ápr. 15. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:

ehez a pofozkodáshoz még annyit füznék hozzá, hogy ha bele is vágsz, kedves kérdező, ebbe a kapcsoaltba akkor ne azon görcsölj, hogy mikor jön a pofon. Lehet, hogy nem is jön, lehet, hogy nem ebben a kapcsoaltban jön.

Ugy vágj bele, hogy boldog szeretnél lenni és boldoggá szeretnéd őt tenni. :) És Boldogok lesztek :)

2013. ápr. 15. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
És boldogan éltek, míg meg nem haltok....:)
2013. ápr. 15. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!