Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm pasija bele szól az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm pasija bele szól az életünkbe. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nemrég elvesztettem a pasimat, akivel a kapcsoltatunk 2 évig tartott, tiszta szívből szeretett,barátnőm (legyen anna..)egyedül volt és velem akart lenni mindig én szerettem szeretem és vele voltam sokat mert rengeteget jelentett. Most neki is van épp ma egy 10 hónapos kapcsolata. A barátja(legyen peti) haverom egyben megbeszélünk mindent. annának viszont vannak fiu barátai amik nekem is ezért peti féltékeny , eltiltja tőle, többször voltak szünetek emiatt. Most berágott rám valami miatt és peti fenyeget és annát is hogy ha találkozunk szakittani fog annával és játszik vele hogy szakítt de nem gondolja komolyan ezt elmondta nekem nekem elegem van annának elmondtam és peti pletykásnak hív hogy kiállok a barátnőm mellett. Peti messzire megy .... nem tudom mit tehetnék.... nem akarok bele avatkoznom, de muszály , hisz a barátságunk a tét...
2013. ápr. 11. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
áh tipikus, a tahó Péter eltiltja a csajt mindenkitől...
2013. ápr. 11. 21:39
 2/5 ASOT ***** válasza:
Hát ez köbö oviba illő viselkedés..
2013. ápr. 11. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ez az szerintem is az.. megmondtam neki ne legyen már ennyire idióta... erre én vagyok a hibás... szuper.az én pasim is volt féltékeny de nem húzta fel magát a dolgon, hanem felnőttként kezelte és megbeszélte velem, nem mint ő, de hát mit tehetnék..:/
2013. ápr. 11. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
a barátnőd és a srác egymás között rendezze, Te pedig ne szólj bele, mert nem muszáj, sőt ált ennek rossz vége szokott lenni, főleg amikor valamelyik úgy gondolja ez miattad történt, soha nem avatkozunk más ügyeibe, de Te tudod
2013. ápr. 11. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, éppen ez az hogy mondtam neki hogy nem szeretnék, de a barátnőmmel meg találkozni szeretnék...
2013. ápr. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!