Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy visszakaphassam őket vagy hogy túllépjek rajta?
Sziasztok! Én egy 29 éves pasi vagyok,egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok
hogy 1 éve lett vége egy komoly kapcsolatom,eljegyzéssel összeköltözéssel.Annyit kell
tudni hogy az ex-páromnak volt gyermeke és én elfogadtam a gyermekét és a gyermeke
is engem.Közben tönkrement a kapcsolatunk valamilyen oknál fogva amit én konkrétan nem tudok
a mai napig is.Megtörtént az is hogy a volt párom gyermeke hozzám fordult segítségért
ha volt valami gond velük és ez jól esett nekem hogy még emlékszik rám a gyermeke és bízik bennem,és
én természetesen segítettem is.
Anno meg is állapodtunk a volt párommal hogy barátságot megtartjuk igaz én még a mai nap szeretem
őszinte szívből amit ma kevés ember tud de mindig a szívem vezérel és mindig berág rám ha
megmondom neki hogy szeretem öt és a gyermekét.Mit tehetnék hogy visszakaphassam őket vagy hogy
túllépjek rajta?Igaz én szeretném őket visszakapni.Mert nem tudom őket elfelejteni.Normális válaszokat szeretnék kapni.Köszönöm.
Ha még azt se tudod, hogy pontosan mi nem volt jó a kapcsolatotokban és hogy mi miatt szakítottatok, mi hogyan segítsünk?
Jó lenne kideríteni, hogy mi volt a probléma, miért romlott el a párkapcsolatod a menyasszonyoddal, és ezt kellene helyre tenni.
De ha ő "berág rád", ha megmondod neki, hogy még mindig szereted, akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod, hogy van-e értelme erőlködni? Ne fuss olyan szekér után, ami nem akar téged felvenni.
Inkább járj el otthonról, szórakozz, ismerkedj, és próbáld meg elfelejteni. Az idő segít. Csak szerezz minél több új ismeretséget, hátha köztük találod majd meg azt a lányt, aki tényleg a társad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!