Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy tullepjek rajta?
A volt baratom 4,5 honap utan szakitott velem egyik naprol a masikra.Azt mondta,hogy meg fiatalnak erzi magad ehhez a parkapcsolathoz es,hogy mar nem szeret.
Ez mar 2 honapja volt,de en meg mindig nagyon szeretem..
Akad par fiu aki ossze akar jonni velem,de ha en massal vagyok,akkor ugy erzem mintha megcsalnam a volt baratomat,nem tudok rajta tullepni.
Ha tényleg szereted, akkor nem azt adod neki, ami neked jó, hanem azt, ami neki jó. Ez ebben az esetben az, hogy hagyod elmenni, saját útját járni, mert Ő ezt választotta.
Aki menni akar, azzal egyet lehet tenni: engedni, segíteni kell ebben.
Amikor elengeded, akkor te is könnyebben érzed majd magad. Nekem gyanús, hogy amit most érzel, az már nem szeretet vagy szerelem, hanem a kötődés, ami ennyi idő alatt is kialakulhat. Ezeket a szálakat el kell tépni, ami fájdalommal jár. Ha megéled a fájdalmat, több leszel általa. Teheted azt is, hogy kerülöd a témát, akkor viszont magaddal fogod cipelni, mint egy terhet. Sokban hasonlít ez a gyászra. Bár nem halt meg, a kapcsolatotok halott. Ha lesz is valaha még közötök egymáshoz, az már nem ennek a kapcsolatnak a folytatása lesz, hanem egy teljesen másik, egy új. Ezért ezt a kapcsolatot "el kell temetni", a veszteségét fel kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!