Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ha barátot szeretnék, de kevés esély van a viszonzott szerelemre?

Figyelt kérdés

Szeretnék barátot, de nem csak azért, hogy legyen valaki vagy valakinek enyhítsem a barátnőhiányát. Ha csak elszórakoznánk egymással akkor mindegy lenne, hogy van vagy nincs. Vagyis olyan párt szeretnénk akivel szeretjük egymást emberileg is és társként is, de annyira lehetetlennek tűnik a viszonzott szerelem... Nagyon kevés férfi van aki vonz. Azt sem értem mit akarna tőlem egy férfi vagy miért kellenék neki azon kívül, hogy ne legyen egyedül. Legtöbb kapcsolat már csak ilyen felszínes szar, hogy jól érzik magukat együtt és itt ennyi, simán otthagynák a másikat ha jönne más és csak addig kell amíg gondtalan vele az élet. Nehezíti a helyzetet, hogy szorongok néha ha társaságban vagyok és beszélgetnem kell valakivel aki tetszik. Nem bulizom, csak ilyen hétköznapi nyugisabb helyekre járok el egyedül. Barátok útján nem tudok ismerkedni, barátkozni sem tudok.

Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.

21/N

2013. ápr. 26. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Mókusgyilkos ***** válasza:

a burkoltan / kevésbé burkoltan

azért szerepelt ott mert ki tudja ki mit lát bele.. én az esetek 99%-ában nem célozgatok. azt és úgy kell olvasni és érteni ahogy azt leírtam.

a fogalmazásom helyenként fölöslegesen nagy szavakkal van tűzdelve, lábjegyzetekkel megintve és helyenként még kusza is de szvsz bőven az értelmezhető kategória.

olvasd el párszor elvégre választ akarsz kapni a kérdésre: a válasz le van írva csak értelmezni kell.

2013. ápr. 26. 16:35
 42/61 A kérdező kommentje:

Mi a fenéről beszélsz megint? Szerinted ha valaki csak mert barát azzal nyugtatgatna olyannal amire nincs garancia az megvigasztalna és változtatna bármin is? következő nap biztos összefutnék valakivel akivel szeretjük is egymást. Bocs, de nem dőlök be ilyen naiv meséknek. Semmi alapja az üres biztatásnak.

Ő tudta, hogy halálosan szerelmes voltam, de nem érdekeltem, barátok voltunk. Milyen figyelemre méltót csinálhatnék ha nem érdeklek senkit? Futkossak pucéran az utcán? Amúgy sajnos igaz, hogy gyakorlatilag nem létezem... Nem fogok lesüllyedni ilyen szinte, hogy megalázzam magam ha úgyis csak eldobnak és úgysem fog soha senki viszont szeretni!

Ha talán konkrétan fogalmaznál...

2013. ápr. 26. 16:37
 43/61 Mókusgyilkos ***** válasza:

őőő: szia Szandi :D épp csak annyi a különbség köztetek hogy ő 1 évvel fiatalabb XD [meg pszichológiára jár így érti mit írok :D]

bakker közel se vagy annyira reménytelen eset mint te azt gondolod.

üres biztatás: honnan tudod hogy üres? am meg egy baráttól jólesik oszt kész.

értem. tudta hogy szerelmes vagy de valszeg nem azért mert mondtad neki. de legyen: tudta és nem foglalkozott vele / elutasított [előbbire tippelnék]

ez rossz de ettől még minek bezárkózni és lemondani magadról?

egy kérdés: melyik a fontosabb? az hogy ne ereszkedj le arra a szintre hogy bepróbálkozz egy pasinál vagy az h össze kaparj 1 beteljesült szerelmet?

2013. ápr. 26. 16:46
 44/61 A kérdező kommentje:

mert nincs rá garancia, évek óta hitegetnek ezzel az ostobasággal, hogy úgyis lesz barátom. hát nem volt még... Kénytelen voltam elmondani amikor már a 20. csajra hajtott és elviselhetetlenül fájt nekem. Nem zárkózom be, a tényekre hagyatkozom. Minek harcoljak ha nincs értelme? Úgysem kellek senkinek, úgysincs esélyem, eddig sem volt életem, miért változna bármi is?

Ha beteljesült szerelem lesz a vége akkor azt a férfi fogja kezdeményezni. Ha egy nő kezdeményez az már halálra van ítélve.

2013. ápr. 26. 16:52
 45/61 Mókusgyilkos ***** válasza:

a fszt van halálra ítélve ha már kigondoltam XD

1. bnőnél mit össze szerencsétlenkedtem bakker.. :D 2 hét után oda dobta hogy "szeretlek" és h mondjak rá valamit :D

[mentségemre szóljon 14 voltam.]

attól hogy 1 pasinak nem kellettél attól még másnak kellhetsz.

az meg borítékolható hogy ha próbálkozol akkor csalódni is fogsz de ha nem próbálkozol akkor nincs nyereség tetszik érteni?

2013. ápr. 26. 16:58
 46/61 Mókusgyilkos ***** válasza:

attól meg h nem "éltél" még nem leszel unalmas.

momentán most hogy így nézem engem eddig 2 órára és 18 perce sikerült lekötnöd :D bár az is igaz h attól h erre képes vagy még nem lesz pasid mert nekem elég idióta érdeklődési köröm van :D

komplikált eset = érdekes.

2013. ápr. 26. 17:00
 47/61 anonim ***** válasza:

Azt, hogy soha nem kéne távkapcsolat. Vagyis max 80km-t tudnék elviselni. :D

-Hozzam is költözhetsz ha akarsz :udv:A külföldi srác

2013. ápr. 26. 17:03
 48/61 A kérdező kommentje:
De miért kellenék? Max azért, hogy legyen valaki aki elűzi a magányát. Nem nekem kell próbálkozni. Aki nem kezdeményez az el is utasítana ha kezdeményeznék. Milyen érdeklődési kör?
2013. ápr. 26. 17:03
 49/61 A kérdező kommentje:
Aki meg nem utasítana el max egy potyadugásban reménykedik gondolom. :D
2013. ápr. 26. 17:05
 50/61 Mókusgyilkos ***** válasza:

mert ki nem reménykedik 1 potya dugásban ?XD [megjegyzés: jah a humorom mindig a perverz / morbid / ironizáló vonalon mozog. megszokást igényel.]

bakker már.. olvasd el újra az 1. bnős marhaságot :D ott nem a csaj kezdeményezett? el lett utasítva? vond le a tanulságot.

logika alapján döntesz anélkül hogy logikusan viselkednél?! Szandi nem te vagy az ?XD

2013. ápr. 26. 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!