Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ha barátot szeretnék, de kevés esély van a viszonzott szerelemre?
Szeretnék barátot, de nem csak azért, hogy legyen valaki vagy valakinek enyhítsem a barátnőhiányát. Ha csak elszórakoznánk egymással akkor mindegy lenne, hogy van vagy nincs. Vagyis olyan párt szeretnénk akivel szeretjük egymást emberileg is és társként is, de annyira lehetetlennek tűnik a viszonzott szerelem... Nagyon kevés férfi van aki vonz. Azt sem értem mit akarna tőlem egy férfi vagy miért kellenék neki azon kívül, hogy ne legyen egyedül. Legtöbb kapcsolat már csak ilyen felszínes szar, hogy jól érzik magukat együtt és itt ennyi, simán otthagynák a másikat ha jönne más és csak addig kell amíg gondtalan vele az élet. Nehezíti a helyzetet, hogy szorongok néha ha társaságban vagyok és beszélgetnem kell valakivel aki tetszik. Nem bulizom, csak ilyen hétköznapi nyugisabb helyekre járok el egyedül. Barátok útján nem tudok ismerkedni, barátkozni sem tudok.
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.
21/N
még a 80 km is sok! :D kerüld mint a tüzet.
emberek többségét ki akasztja a következő mondat: [2 okból: A: mert azt hiszi különleges B: mert azt hiszi átlagos / unalmas és ezzel még szembesítik is] Csak én érzem úgy hogy mostanság nagyon "elszaporodott" a típusod ?:D nem így gyik szinten hanem in real life. mármint én speciel kismillió többé kevésbé hasonló gondolatmenet lánykát ismerek ebből a korosztályból elég fura.
nah de akkor essünk neki:
"Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést." ezt az előző x sor alapján meg nem mondtam volna ! :D am ez jó is meg rossz is jó mert tényleg sok itt a gyökér rossz mert azért akard 1-2 olyan emberke aki lazán tudna mondani vmi okosat a helyzetre. [nem én :D én totál inkompatibilis vagyok a típusoddal vagy hogy pontosabb legyek: lejárati ideje van a baráti / egyéb kapcsolatnak a típusoddal]
én amondó vagyok hogy ha a odamész és jópofa vagy verzió nálad nem működik akkor tessék keresni 1 olyan helyet ahol kénytelen vagy ismerkedni teszem azt kapóra jöhet az egyetem / új hobbi eléggé valószínű h azért tűnik lehetetlennek a barát / pasi szerzés mert a környezetedben momentán olyanok vannak akikhez nem füllik a fogad na most 1 környezet váltás megoldja ezt a problémát.
ami a szorongást illeti: ha sikerülne 1-2 bnőt össze kaparni akkor idővel enyhülne már csak a sikerélmény okán is. VAGY keresel 1 pasit aki szeret mártírkodni [na ez sem én vagyok :D általános végére kinőttem belőle hál. istennek.]
Én a helyedben elfoglalnám magam. Művelődnék, tájékozódnék, képzeném magam valamilyen téren, és, ha eljön az a valaki, akkor megbecsülném, ha pedig nem, akkor nem. Addig is csinálsz valamit, amitől értékesnek érzed magad, és nem csak úgy kallódsz.
Miért gondolod, hogy nem lennének képesek beléd szeretni?
Egy nő nem vadászik pasira. Férfinak kell kezdeményezni. Nőt minősíti ha nem a férfi kezdeményez. Vadászösztönt meghagyom.
Most szeretnék párt nem 30-40 évesen amikor már úgyis mindegy. Már most rengeteg mindenről maradtam le.
Ez a leghülyébb "érv" a szerelem ellen. :D
Nem tudhatod, hogy kinek miért, illetve kinek miért nem kellenél. Nyitott szemmel kell járni, ismerkedni kell, és a számok törvénye alapján megtörténik. Csak ne lássák rajtad, hogy mindenáron azt akarod, mert az ijesztő. Csak légy közvetlen és sodródj az eseményekkel.
ki mondta h jobbnak kell náluk lenni? legyél jó helyen jó időben. + ha már 1 pasinál jobb vagy mint "a többi nő" akkor nyert ügyed van nem de?
amúgy nem hiszem hogy olyanról maradtál volna le amit ne lehetne behozni.
lehet én vagyok szegényes képzelő erővel megáldva de nem hiszem h a tinik a dugáson kívül csinálnának olyat amit bizonyos életkor felett már nem lehet :D
vagy várj .. "nyaltál már lámpaoszlopot télen?" :D [aki érti, érti.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!