Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkol valamit? Vagy csak én vagyok paranoiás?
Figyelt kérdés
barátommal 4hónapja járunk, eddig amikor együtt voltunk sosem hívták telefonon, sőt sosem kapcsolta ki.
Ma 2x csörgött a telója, először az edzője hívta. a 2.nál mondtam hogy vegye fel nyugodtan, de nem akarta. Végül azt mondta tesója kereste. Aztán kikapcsolta a telefonját.
Azt mondta ír tesójának fbn, mert nincs pénz a kártyáján.
Erre egész nap kivolt kapcsolva a telója, pedig azelőtt ilyet sosem csinált, elég gyanús. Rejteget valamit??? O.o
Amikor bekapcsolta jött vagy 4 sms neki...elég érdekes, és nem is magyarázkodik, nem is mondja hogy XY keresett csak stb. Eléggé rossz érzés
Anno az exem csinálta ezt, utólag kiderült hogy az exével smsezett, és megcsalt stb.
2013. ápr. 25. 21:31
41/41 A kérdező kommentje:
hűhűűű, képes volt azért felutazni hogy állítson nekem egy májusfát, a barátja segítségével :)) Hát volt ám meglepetés és öröm, előre letervezett mindent :)
2013. máj. 1. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!