Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titkol valamit? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkol valamit? Vagy csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

barátommal 4hónapja járunk, eddig amikor együtt voltunk sosem hívták telefonon, sőt sosem kapcsolta ki.

Ma 2x csörgött a telója, először az edzője hívta. a 2.nál mondtam hogy vegye fel nyugodtan, de nem akarta. Végül azt mondta tesója kereste. Aztán kikapcsolta a telefonját.

Azt mondta ír tesójának fbn, mert nincs pénz a kártyáján.

Erre egész nap kivolt kapcsolva a telója, pedig azelőtt ilyet sosem csinált, elég gyanús. Rejteget valamit??? O.o

Amikor bekapcsolta jött vagy 4 sms neki...elég érdekes, és nem is magyarázkodik, nem is mondja hogy XY keresett csak stb. Eléggé rossz érzés

Anno az exem csinálta ezt, utólag kiderült hogy az exével smsezett, és megcsalt stb.

2013. ápr. 25. 21:31
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
amugy mondtam neki, hogy ha a saját telójáról nem tudja visszahívni tesóját odaadom az enyémet, beütötte a számot, és kajak hallottam, hogy kicsöng, majd kinyomja a tesója ez 2x is megtörtént, nem tudta elérni. Aztán ment fel facere és mondta hogy ír neki, elmentem a gép mellett, láttam hogy tényleg neki írt, szerintem leírta amit akart és ezután kapcsolta ki a telóját, mert amikor csörgöt amugy épp szex közben voltunk... és amikor bekapcsolta lehet jöttek a nemfogadott hívásos smsek
2013. ápr. 25. 23:26
 22/41 A kérdező kommentje:
lehet csak én vagyok paranoiás, és túl sokat képzelek a dolgok mögé...
2013. ápr. 25. 23:27
 23/41 anonim ***** válasza:
paranoiás vagy.. szeret téged, sokat tesz érted, és a kapcsolatotokért.. amit meg a különköltözésről írtál, hogy nem említett meg téged, véleményem szerint a reakciódra volt kíváncsi, hogy mit szólsz hozzá, ennyi az egész..
2013. ápr. 25. 23:52
 24/41 anonim ***** válasza:
Szerintem eltúlzod a dolgokat.Ha megcsalna,nem hiszem,hogy pont akkor sms-ezne,mikor veled van.Egyáltalán miért kell mindjárt megcsalásra gondolni?Telefon meg azért van,hogy eltudjanak érni rajta akár hangban,akár sms-ben,és most már neten is.
2013. ápr. 25. 23:55
 25/41 anonim ***** válasza:

"Ha megcsalna, nem pont akkor sms-ezne, amikor veled van"

Hát ja, de nem is ő sms-ezik, a másik csaj nem tudhatja hogy épp vele van, és akkor küld sms-t vagy hívja, és azért van inkább kikapcsolva....

Én azért nem dugnám homokba a fejem....ha egyszer előfordul szex közben oké, de ha egész napra kikapcsolja,arra azt mondom, akinek nincs rejtegetni valója, az nem rejteget semmit!

2013. ápr. 26. 04:37
 26/41 A kérdező kommentje:

írtátok itt a telefonba kutakodást... helyette csinálnék egy kamu face profilt. Tudom gyerekes, de írnék neki egy levelet, hogy pl. láttam a suliban, és tetszik nekem, lenne-e kedve ismerkedni? stb.

Csak az a baj, hogy egy kemény infós suliba jár, és ha kamu profilképet teszek ki levághatja, hogy az egész kamu.

Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

2013. ápr. 26. 08:28
 27/41 A kérdező kommentje:

szerintem ha csajozógép lenne, vagy megcsalna, vagy ilyesmi simán vissza fog írni a levélre, hogy "persze ismerkedhetünk" ha meg engem szeret, és nem csal meg lepattintja a "kamu csajt"

Csinált már valaki ilyet? Milyen képet töltött fel? Hogyan kell ezt kivitelezni?

2013. ápr. 26. 08:30
 28/41 A kérdező kommentje:

googlebol nem akarok képet letölteni, mert az levágós.

Ha esetleg ideiglenesen pl 1napig ellopom valami ismeretlen szexis csaj képét fbn, az nagyon nagy baj? utána úgyis törlöm a profilt.

2013. ápr. 26. 08:32
 29/41 anonim ***** válasza:
Rossz olvasni ezt a kínlódást. ha ír neki egy csaj az fb-n az nem bizonyíték, mindenkit táncba lehet vinni, be lehet húzni a csőbe. Akkor inkább nézd meg a telefonját, mindenki érdekében.
2013. ápr. 26. 08:41
 30/41 A kérdező kommentje:

már miért ne lehetne bizonyíték?

Aki szereti a másikat, azt úgysem lehet behúzni a csőbe, ha meg nem szeret így úgy is kiderül, hogy egyből mással flörtöl stb.

Találtam neten egy amatőr képet, de szép a lány (Nem loptam el senkitől a képet) és azt töltöttem fel.

Ha erre a csajra nemet mondd, akkor mindenkire.

2013. ápr. 26. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!