Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkol valamit? Vagy csak én vagyok paranoiás?
barátommal 4hónapja járunk, eddig amikor együtt voltunk sosem hívták telefonon, sőt sosem kapcsolta ki.
Ma 2x csörgött a telója, először az edzője hívta. a 2.nál mondtam hogy vegye fel nyugodtan, de nem akarta. Végül azt mondta tesója kereste. Aztán kikapcsolta a telefonját.
Azt mondta ír tesójának fbn, mert nincs pénz a kártyáján.
Erre egész nap kivolt kapcsolva a telója, pedig azelőtt ilyet sosem csinált, elég gyanús. Rejteget valamit??? O.o
Amikor bekapcsolta jött vagy 4 sms neki...elég érdekes, és nem is magyarázkodik, nem is mondja hogy XY keresett csak stb. Eléggé rossz érzés
Anno az exem csinálta ezt, utólag kiderült hogy az exével smsezett, és megcsalt stb.
"Ha megcsalna, nem pont akkor sms-ezne, amikor veled van"
Hát ja, de nem is ő sms-ezik, a másik csaj nem tudhatja hogy épp vele van, és akkor küld sms-t vagy hívja, és azért van inkább kikapcsolva....
Én azért nem dugnám homokba a fejem....ha egyszer előfordul szex közben oké, de ha egész napra kikapcsolja,arra azt mondom, akinek nincs rejtegetni valója, az nem rejteget semmit!
írtátok itt a telefonba kutakodást... helyette csinálnék egy kamu face profilt. Tudom gyerekes, de írnék neki egy levelet, hogy pl. láttam a suliban, és tetszik nekem, lenne-e kedve ismerkedni? stb.
Csak az a baj, hogy egy kemény infós suliba jár, és ha kamu profilképet teszek ki levághatja, hogy az egész kamu.
Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
szerintem ha csajozógép lenne, vagy megcsalna, vagy ilyesmi simán vissza fog írni a levélre, hogy "persze ismerkedhetünk" ha meg engem szeret, és nem csal meg lepattintja a "kamu csajt"
Csinált már valaki ilyet? Milyen képet töltött fel? Hogyan kell ezt kivitelezni?
googlebol nem akarok képet letölteni, mert az levágós.
Ha esetleg ideiglenesen pl 1napig ellopom valami ismeretlen szexis csaj képét fbn, az nagyon nagy baj? utána úgyis törlöm a profilt.
már miért ne lehetne bizonyíték?
Aki szereti a másikat, azt úgysem lehet behúzni a csőbe, ha meg nem szeret így úgy is kiderül, hogy egyből mással flörtöl stb.
Találtam neten egy amatőr képet, de szép a lány (Nem loptam el senkitől a képet) és azt töltöttem fel.
Ha erre a csajra nemet mondd, akkor mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!