Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkol valamit? Vagy csak én vagyok paranoiás?
barátommal 4hónapja járunk, eddig amikor együtt voltunk sosem hívták telefonon, sőt sosem kapcsolta ki.
Ma 2x csörgött a telója, először az edzője hívta. a 2.nál mondtam hogy vegye fel nyugodtan, de nem akarta. Végül azt mondta tesója kereste. Aztán kikapcsolta a telefonját.
Azt mondta ír tesójának fbn, mert nincs pénz a kártyáján.
Erre egész nap kivolt kapcsolva a telója, pedig azelőtt ilyet sosem csinált, elég gyanús. Rejteget valamit??? O.o
Amikor bekapcsolta jött vagy 4 sms neki...elég érdekes, és nem is magyarázkodik, nem is mondja hogy XY keresett csak stb. Eléggé rossz érzés
Anno az exem csinálta ezt, utólag kiderült hogy az exével smsezett, és megcsalt stb.
mindig megbeszéljük a problémáinkat.
én vagyok neki az első komoly kapcsolata, szűz meg minden. És ez 1000%, ebben nem kamuzott, ez tuti! :)
Nem tudom mit higgyek, nagyon fáj
de nemtudom, ez olyan fura... gondolkodom a dolgokon, és tök ellentmondásos, mert rengeteget találkozik velem, mindig ő kérdez rá, hogy találkozunk-e, mert hiányzom neki.
A hétből max 3napot, ha nem töltünk együtt, de akkor is unokatesómmal (Aki fiú) lóg (ezt uncsitesómtól is tudom) illetve hazamegy suli után, mert amikor hazaér már egyből jön fel netre skypeolni velem, ugyanabban az időpontban.
Szeretget, törődik velem, nem hazudott nekem sosem, sosem vert át, sosem kaptam rajta semmin, ha valami baj van Ő kéri, hogy beszéljük meg. És elég félénk, nem az a csajozós pasi. Hát a 4.randin alig mert megcsókolni.
Nemtudom... bár érdekes ez a telefonos szitu, most is összevesztünk, úgy váltunk el, nem értette mibaj, kérte, hogy beszéljük meg, mondjam el mi bánt, mert most tényleg nem érti mi a bajom... de nem mertem neki elmondani.
Nem tudom, én ezt nem hiszem, hogy ennyire tirpák lenne, hogy megcsaljon. Holnap az edzését lemondta miattam, csak mert hónapfordulónk lesz, és velem akar lenni.
Én is nyomtam már ki telefont párom előtt, pedig nő vagyok.
Egy rokonom hívott kb 10-szer egymás után, és baromira nem volt kedvem meghallgatni a mondanivalóját. Egyszer sem vettem fel.
Utána találkoztunk párommal, hát nem csengetett már megint. Már baromira idegesített, először csak lehalkítottam. Utána rezeg a teló... erre kikapcsoltam.
Nem volt kedvem telefonálni vele, meg éppen senkivel sem.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy rosszban sántikál a párod.
Kicsit messze lakik tőlem, amikor átjön éjjel fél2re ér haza, másnap 5kor kel mert suliba jár (ahol pasi osztálya van, uncsitesómmal együtt, a legjobb barátja)
és azt mondja nem érdekli mikor ér haza, mert velem akar lenni. Egy héten 4x képes így éjjelente miattam hazautazgatni. Szexben nem eröltet semmit...
Ha bunkózna is velem,vagy lenne más, szerintem unokatesóm előtt, vagy a haverok előtt elszólná magát, és visszajutna hozzám. Uncsibratyómmal a legjobb barátok évek óta, mindent tudnak egymásról, szerintem így sem az ő sem az én szemembe nem tudna belenézni... meg a szüleimébe sem, plusz a saját szüleiébe sem, mivel átjárunk egymáshoz.
Nemértem
Az is gyanús ha túl kedvesek...még nem tudja, hogy mit csináljon, majd átmegy parasztba.
Akinek nincs rejtegetnivalója, az nem rejteget....
amikor feljöttünk a szobámba bekapcsolta a telóját, hogy "Nah megnézem öcsém írt-e"
Ennyire beharangozná, hogy smst vár, ha csajtól jönne? Bekapcsolná előttem a telóját??? Hazudhatna hogy lemerült stb, és majd hazaúton benyomja a telót.
Nemtudom azért nem buta...
Miért kell féltékenykedni? Megmondta ki hívta, nem?
A féltékenységgel csak elüldözöd.
köszi mindenkinek.
jól kisírtam magam... kicsit jobb.
Én nem fogok belenézni a telefonjába, mert ahhoz túlságosan is szeretem. Egyszerűen nem tudnám ezt megtenni, magamat sem aláznám meg ennyire, és őt sem.
Nem tudom mit csináljak, nem tudom mi lesz, csak azt tudom hogy egy fura kérdőjel van bennem.
Fáj, de ha esetleg nem akar velem lenni, ha megcsal, ha hazudik, hát tegye, úgyis kiderül, ha az kell hogy fájjon, hát Istenem, majd csak túlélem...
Én vagy várnék és figyelném a viselkedését, hogy legyen mit felhozni neki vagy (mivel nem tudom eljátszani hogy semmi gond) konkrétan rákérdeznék, hogy mi van miért nem veszed fel a telefont? Vagy felvenném én helyette ha ő nagyon nem akarja... De az biztos, hogy megnézném miket irkál a telefonban, bár gondolom eltünteti a bizonyítékot.
Az én exem is ilyeneken (is) bukott el. Nem akarta felvenni, vagy amikor felvette elballagott mellőlem azzal a címszóval hogy nem tud egy helyben állva telefonálni. Ja persze, aztán mondtam neki ha elballagsz még egyszer mellőlem telefonálás közben, akkor ballaghat is. Volt hogy egy csajjal beszélt 1 órát (kényszeresen egy helyben állva, toporogva vagy ülve), ráadásul ott voltam nála és rohadtul nem zavarta egyiket sem a dolog. Aztán kiderült, leveleztek is meg hasonlók. Ja meg a kedvencem az volt, hogy ehhez a csajhoz elmegy az egyik haverjával meglátogatni piripócsra biciklivel!, amikor nekem mindig azt mondta jaj hogy megyek ki hozzád, nincs pénz stb stb...
Ááá, szar alak az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!