Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titkol valamit? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkol valamit? Vagy csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

barátommal 4hónapja járunk, eddig amikor együtt voltunk sosem hívták telefonon, sőt sosem kapcsolta ki.

Ma 2x csörgött a telója, először az edzője hívta. a 2.nál mondtam hogy vegye fel nyugodtan, de nem akarta. Végül azt mondta tesója kereste. Aztán kikapcsolta a telefonját.

Azt mondta ír tesójának fbn, mert nincs pénz a kártyáján.

Erre egész nap kivolt kapcsolva a telója, pedig azelőtt ilyet sosem csinált, elég gyanús. Rejteget valamit??? O.o

Amikor bekapcsolta jött vagy 4 sms neki...elég érdekes, és nem is magyarázkodik, nem is mondja hogy XY keresett csak stb. Eléggé rossz érzés

Anno az exem csinálta ezt, utólag kiderült hogy az exével smsezett, és megcsalt stb.

2013. ápr. 25. 21:31
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

szerintem késő délután fogok írni neki.

Csak nm tudom milyen szöveggel írjak.

Hogy láttam a suliban, és tetszik nekem? vagy hogy szimpatikus és lenne-e kedves ismerkedni?

2013. ápr. 26. 08:47
 32/41 A kérdező kommentje:

ahj, most jutott eszembe hogy olyan suliba jár, ahol max 20 lány lehet, mivel ez egy infós suli és uncsitesóm is mindig mondta, hogy alig lehet lányokat látni, mert minden osztályba csak fiú van... szóval ez így nem jó taktika, meg nem is tudnék mit kitalálni, hogy nem ismerem, mégis hogy találtam meg facen... meg ismeri a fél iskolát, simán rájönne, hogy nincs is ott ilyen csaj. Plusz simán lejönne neki, hogy pont most ír neki lány, amikor mi összekaptunk... ez gyanús lenne.

Oké, ha legközelebb találkozunk és egymásnál leszünk belenézek a telójába. Átfutom a telokönyvét, a híváslistát, az smseket. Aztán megírom mit láttam

Amugy tegnap odasandítottam, MI vagyunk neki a háttér, a mi közös képünk. Multkor poénból megcsörgettem amikor együtt voltunk, és bár nem mutogatta még sose, de akkor fél szemmel láttam, hogy kiírta a híváslista, hogy "kedvesem" felismertem a név alatt a számomat, azért jólesett, hogy így írt bele :)

Képzeljétek, ma van a hónapfordulónk, és ugye éjjel fél2re ér haza mert nálam volt és fél3kor írt egy üzenetet, hogy neki akkor is fontos ez a nap, ha összevesztünk és csatolt egy saját készítésű gyönyörű verses képet.

2013. ápr. 26. 09:22
 33/41 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt a fiút, ki fogod szekálni belőle az életet...és a megcsalást, ha eddig nem csalt.
2013. ápr. 26. 09:27
 34/41 anonim ***** válasza:
25,ebben van valami.Mert az oké,ha lenémítja a telefont,hogy ne zavarja senki,még a barátnőjével van.A kikapcsolás az más dolog.
2013. ápr. 26. 10:32
 35/41 A kérdező kommentje:

és ha belenézek a telóba és nem találok semmit?

akkor azért fogunk gyanakodni, mert szemét, és biztos kitörli a cuccait? holott lehet, hogy teljesen ártatlan?

itt ennyi erővel már mindenbe bele lehet kötni

2013. ápr. 26. 11:48
 36/41 anonim ***** válasza:
Bizony ma már én is falat kaparom miatta féltékenységemben. Megyek és belenézünk együtt....
2013. ápr. 26. 11:50
 37/41 A kérdező kommentje:

jelentem, megcsináltam a kamu profilt, egy gyönyörű lány képével. A dolog nem levágós! Írtam neki levelet, láttam a saját igazi profilomban, hogy volt fent facen, ám a kamu levélre nem is írt vissza, sőt a levél szerint olvasatlan, mivel nem írta ki, hogy "Látta".

Nos?

2013. ápr. 27. 18:32
 38/41 anonim ***** válasza:
azt vissza állíthatja, de még figyeld. Még bármikor megnézheti.
2013. ápr. 27. 22:31
 39/41 A kérdező kommentje:

megbeszéltük a dolgokat, őszintén elmeséltem neki mindent a telefonos gondolataimmal kapcsolatban.

mint kiderült tényleg a tesója hívta, azt szóról szóra elmesélte, hogy miért. Elmesélte, hogy miért kapcsolta ki a telefonját, azt is elmesélte, hogy milyen smsek jöttek. És azt is elmondta, hogy ha bármi ilyesmi baj van nyugodtan kérdezzek rá, akkor ott abban a pillanatban, és ezt mostis megtehettem volna, mert megmutatja, mivel nincsen semmiféle titkolnivalója, és bármikor amikor kedvem tartja nézzek bele akár a face fiókjába, akár a telójába, szeret, tisztel és nem titkol semmit, ez pedig egy hatalmas félreértés volt.

És igen, mielőtt valaki megkérdezné: HISZEK NEKI

2013. ápr. 27. 23:45
 40/41 A kérdező kommentje:

a kamu profilt pedig kitöröltem, mivel a levélre nem érkezett válasz, sőt még azóta sem olvasta el. Szerintem kitörölte úgy ahogy volt olvasatlanul.

Ha ismerkedni akart volna az idegennel, megtehette volna, de nem tette.

2013. ápr. 27. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!