Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy nő megüthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő megüthet egy férfit (ha a férfi előtte sosem bántalmazta)? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A nemrég feltett "megüthetem-e a barátnőm ha megcsalt" kérdés miatt jutott eszembe.

Börtönbe küldenének ezért egy nőt, ugyanúgy ha egy férfi tenné ezt? Én már kaptam erőből egy jó nagy pofont utcán nőtől(sosem bántottam), végignézte hat rendőr és röhögtek egy jót. Gondolom fordított esetben más történt volna. Ebből sejtem, hogy a "jogrendszer" miképpen kezeli a témát.

Véleményekre lennék inkább kíváncsi, nem a törvényi részével kapcsolatban hanem, hogy ki, hogy gondolja, ha már egyenjogúság és egyenrangúság van :D

Számomra egyáltalán az, hogy valaki megüti a másikat elfogadhatatlan. Ha mégis megteszi, tegye a saját nemében és súlycsoportjában. Persze ha erősen elkezdene ütlegelni egy nő, akkor vagy visszaütnék egyet, vagy elfutnék ha tehetem(inkább mint, hogy egy nőt üssek), vagy mindkettő. Ha egy férfi üt meg egy nőt, akkor ő az erejével él vissza, egy nő viszont azzal, hogy megteheti(a férfi valószínűleg elvből nem üt vissza). A nő azért nem szól a rendőrségnek, mert retteg a férjétől, a férfi meg azért, mert lehet, hogy kiröhögnék, meg megalázó lenne számára.

2013. ápr. 24. 00:57
1 2 3 4
 31/36 ivilicious ***** válasza:
26-os,sztemén igy úgy pofon vágnálak,hogy évekig emlékeznél rá :)
2013. ápr. 24. 10:51
 32/36 anonim ***** válasza:

Furcsa ezt egy nőtől hallani O_O Nem tudom mi kéne ahhoz hogy megüssek egy nőt,ez elképzelhetetlen a számomra

2013. ápr. 24. 13:24
 33/36 anonim ***** válasza:
23-as re: Kedves kérdező, nagyon sajnálom a hülye válaszokat, de hát hülye kérdésre... Egyébként a második tök jó hozzászólás volt, ugyanis a megelőzés a legjobb, tehát nem kell h*lye p*csát választani. Másrészt az ilyen balf*szok miatt jön vissza az életkedvem, mert bár lehet, h én is balf*sz vok, de te, te vagy a balf*szkirály a hülyeségeddel. Úgy állítod be a dolgot, mintha ez lenne a legrosszabb, amit egy csaj elkövethet egy csávó ellen. Én is a pofádba röhögnék a rendőr helyében (mindenki nevetne, mert ez ritkaság számba megy), kivétel persze, ha látnám, h véresre ver, akkor csak utólag nevetnék. De nem ez volt, csak egy kibeb*szott női pofon. Általánosban a lányok nem sírtak, amikor kaptak egy pofont (nem tőlem). Hidd el még kapni fogsz az élettől párat, s akkor se segítenek a zsaruk.
2013. ápr. 24. 19:24
 34/36 A kérdező kommentje:

Az volt a kérdés, hogy, hogy kerüljem el a hisztis nőket? Nem. Nem állítok be semmit semminek. Te meglovagolod a sztorit és nem érted az igazi kérdést.

Ha te balf*sznak vallod magad, szíved joga, de nem kéne ennyire lealacsonyodni és személyeskedni. És az is jól minősít, hogy neked ettől van életkedved meg "csak" a véresre verés után röhögnél. Inkább béke veled, úgy érzem jutnak neked is majd még bőven pofonok.

2013. ápr. 24. 23:24
 35/36 anonim ***** válasza:

Megüthet persze, de azzal is csak magát minősíti, mint esetedben a barátnőd is, aki a semmiért vágott le egy taslit neked. :D A pofon szégyen annak aki kapja (de szerintem nem büszkeség attól se, aki adja), ugyanakkor senki sem halt még bele, ahogy te is túlélted, csak kicsit kellemetlen volt a szitu. Ennyi. :D

A férfi és a női pofont pedig összehasonlítani nincs értelme. Ugye nem kell írnom, miért...

2013. ápr. 25. 08:33
 36/36 anonim ***** válasza:
Van egy harmadik megoldás is (visszaütés, elfutás mellett), ez pedig a kézlefogás + lába mögé helyezed a lábad (véletlenül se rúgjon tökön) + mondod, h ezt nem kellene csinálni. Egyébként még durvább ütésekért se küldenek felénk börtönbe senkit, se férfit, se nőt, még 8 napon túl gyógyulóért se szinte.
2013. ápr. 28. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!