Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő megüthet egy férfit (ha a férfi előtte sosem bántalmazta)? Bővebben lent.
A nemrég feltett "megüthetem-e a barátnőm ha megcsalt" kérdés miatt jutott eszembe.
Börtönbe küldenének ezért egy nőt, ugyanúgy ha egy férfi tenné ezt? Én már kaptam erőből egy jó nagy pofont utcán nőtől(sosem bántottam), végignézte hat rendőr és röhögtek egy jót. Gondolom fordított esetben más történt volna. Ebből sejtem, hogy a "jogrendszer" miképpen kezeli a témát.
Véleményekre lennék inkább kíváncsi, nem a törvényi részével kapcsolatban hanem, hogy ki, hogy gondolja, ha már egyenjogúság és egyenrangúság van :D
Számomra egyáltalán az, hogy valaki megüti a másikat elfogadhatatlan. Ha mégis megteszi, tegye a saját nemében és súlycsoportjában. Persze ha erősen elkezdene ütlegelni egy nő, akkor vagy visszaütnék egyet, vagy elfutnék ha tehetem(inkább mint, hogy egy nőt üssek), vagy mindkettő. Ha egy férfi üt meg egy nőt, akkor ő az erejével él vissza, egy nő viszont azzal, hogy megteheti(a férfi valószínűleg elvből nem üt vissza). A nő azért nem szól a rendőrségnek, mert retteg a férjétől, a férfi meg azért, mert lehet, hogy kiröhögnék, meg megalázó lenne számára.
Furcsa ezt egy nőtől hallani O_O Nem tudom mi kéne ahhoz hogy megüssek egy nőt,ez elképzelhetetlen a számomra
Az volt a kérdés, hogy, hogy kerüljem el a hisztis nőket? Nem. Nem állítok be semmit semminek. Te meglovagolod a sztorit és nem érted az igazi kérdést.
Ha te balf*sznak vallod magad, szíved joga, de nem kéne ennyire lealacsonyodni és személyeskedni. És az is jól minősít, hogy neked ettől van életkedved meg "csak" a véresre verés után röhögnél. Inkább béke veled, úgy érzem jutnak neked is majd még bőven pofonok.
Megüthet persze, de azzal is csak magát minősíti, mint esetedben a barátnőd is, aki a semmiért vágott le egy taslit neked. :D A pofon szégyen annak aki kapja (de szerintem nem büszkeség attól se, aki adja), ugyanakkor senki sem halt még bele, ahogy te is túlélted, csak kicsit kellemetlen volt a szitu. Ennyi. :D
A férfi és a női pofont pedig összehasonlítani nincs értelme. Ugye nem kell írnom, miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!