Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is rendben van ha a férfi (én) fizeti a költségeket (nyaralást is meg mindent)?
26 éves vagyok, a barátnőm 20.
Ő még tanul, egyetemista, én természetesen dolgozok.
A szülei fizették, fizetik a költségeiket, albérlet meg minden.
Szerintetek ha hozzám költözik rendben van, ha én fizetem a költségeket?
Ha nyaralni megyünk akkor is?
A barátnőm és a szülei is ellenzik. Nem kitartottnak akarom, szó sincs róla. Szeretem őt.
A barátnőm sem azért van velem, hogy eltartsam, abszolút nem is szorul rá, de úgy gondolom, hogy férfiként, főleg, hogy megtehetem így van rendben.
Nem azért teszem fel a kérdést, mert nincs róla konkrét véleményem.
Természetesen a barátaim is elmondták már a véleményüket, csak kíváncsi vagyok, hogy ismeretlen emberek mit mondanak erre.
Csak így natúrban, ezek alapján amit elmondtam.
Köszi!
A nyaralást megértem. Nade a rezsit, lakhatást, különböző költségeket mire föl vállalnád fel? Nem a gyerekedet, hanem egy felnőtt, önálló ember.
Nem várom el a páromtól azt, hogy ki tudjon csengetni sok százezret egy xy utazásra, de azt se, hogy elvárja, hogy akkor ne is menjünk. Csak azért, mert ő ezt nem teheti meg.
Nagyon nincs rendben. Ha összeköltöztök az önbecsülését sérted, ha mindent te fizetsz és ahogy erre már rávilágítottak ezzel támadási felületet hagy, ha szakítotok (mindent te fizettél ő pedig semmit).
Ha elmentek nyaralni válassz olyan utat, ahol megteheti azt hogy a saját részét a szülei által ki tudja fizetni, vagy a költőpénzt ők állják.
Gondolj bele milyen kur*vának gondolhatja magát, ha mindent te fizetsz. Te se akarhatod, hogy ezt gondolja magáról.
Összeköltözés esetén egyezzetek meg mit fizet ő. Például fizesse ő a gázt (távhő) és az áramot a többit pedig te. Szerintem így reális.
28F
Na egen... hol van már a lovagiasság..?
Természetes, hogy ha meghívod nyaralni, akkor Te fizesd. Ha ez nem esik jól neki, és ezen megy a vita, sőt a szülők is beleszólnak, akkor ott még sok probléma lesz...
...most kezdődik..
Természetesnek tartom,hogy Te fizetsz sok mindent..ez így szép, elegáns.Ha együtt maradtok, akkor majd Ő is viríthat, ha lesz pénze.
A laírtak alapján Te egy igazi úr vagy...
Nem derül ki, Neked van-e diplomád?
Ha nincs, "csak" középfok, vagy technikum, akkor érthető a húzódozás. Nem terveznek veled hosszú távra.(sem)
Ők mernek nagyot álmodni, de nem Rólad.
Ha mégsem ez a szitu, akkor bocsánat.
Van diplomám és ezért van olyan munkahelyem, hogy az átlag felett keresek, 26 éves létemre.
De ezt nem nagyképűzésből írtam, csak a kérdésedre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!