Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy nő megüthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő megüthet egy férfit (ha a férfi előtte sosem bántalmazta)? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A nemrég feltett "megüthetem-e a barátnőm ha megcsalt" kérdés miatt jutott eszembe.

Börtönbe küldenének ezért egy nőt, ugyanúgy ha egy férfi tenné ezt? Én már kaptam erőből egy jó nagy pofont utcán nőtől(sosem bántottam), végignézte hat rendőr és röhögtek egy jót. Gondolom fordított esetben más történt volna. Ebből sejtem, hogy a "jogrendszer" miképpen kezeli a témát.

Véleményekre lennék inkább kíváncsi, nem a törvényi részével kapcsolatban hanem, hogy ki, hogy gondolja, ha már egyenjogúság és egyenrangúság van :D

Számomra egyáltalán az, hogy valaki megüti a másikat elfogadhatatlan. Ha mégis megteszi, tegye a saját nemében és súlycsoportjában. Persze ha erősen elkezdene ütlegelni egy nő, akkor vagy visszaütnék egyet, vagy elfutnék ha tehetem(inkább mint, hogy egy nőt üssek), vagy mindkettő. Ha egy férfi üt meg egy nőt, akkor ő az erejével él vissza, egy nő viszont azzal, hogy megteheti(a férfi valószínűleg elvből nem üt vissza). A nő azért nem szól a rendőrségnek, mert retteg a férjétől, a férfi meg azért, mert lehet, hogy kiröhögnék, meg megalázó lenne számára.

2013. ápr. 24. 00:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

Egyik haverommal olyan 16 éves korunkban bóklásztunk az utcán és beszóltunk kettő 17 éves csajnak...

A haveromat elkapták az utca sarkán és lekevertek neki egy pofont...

Szerintetek??? :D

2013. ápr. 24. 06:08
 22/36 anonim ***** válasza:

Az más, mert ezt valamilyen szinten meg lehet érteni.

A kérdező barátnőjénél viszont csak hiszti volt. Azért ütött - és azért is, mert biztosra vette, hogy a fiú nem fog visszaütni.

Kérdező, én a helyedben megmondanám neki, hogy ez volt az utolsó. A következőnél abban a pillanatban vége a kapcsolatnak.

Nem barátnő az ilyen, hanem egy hisztis zsarnok.

2013. ápr. 24. 06:14
 23/36 A kérdező kommentje:

Látom a pofozkodás sokak által tolerált dolog, ez nem lenne erőszak? És akkor hol a határ a "pofon" és az erőszak között? Ha már eléggé fáj, akkor már rámondjuk, hogy ejnye bejnye?

17-es! Nem halok bele. Egyéb érvek a nő férfit pofozás mellett? Ne osszál nekem itt csajozási tanácsokat, főleg hogy két kommented közül egyik sem a kérdésemre ad választ.

2013. ápr. 24. 06:20
 24/36 anonim ***** válasza:

Magára akartad hagyni szgényt? Ejj! Csúnya dolog! :D

De vicces lehetett.

Én is mosolyogtam volna. :)

2013. ápr. 24. 07:29
 25/36 anonim ***** válasza:

sajnálom, az a csaj szimplán hülye volt, elköszöntél, akkor ennyi, gondolom a kapcsolat már akkor is haldoklott

egyébként vannak ilyenek, hogy a nők verik a férfiakat, csak nem nagyon hallasz róluk

az ember lehet ideges, csalódott, de nem verekszik, egyik fél részéről sem elfogadott, ha meg a nő üt, akkor gondolom, biztos benne, hogy a férfi nem üt vissza, ha így gondolkozik, akkor meg elég primitív a nő N

2013. ápr. 24. 07:38
 26/36 anonim ***** válasza:
23%

Komolyan mondom hogy engem felizgatna az ha egy csaj pofánvágna!!!

Van itt olyan csaj aki bevállalná??

2013. ápr. 24. 07:45
 27/36 anonim ***** válasza:
Hát én is szakadnék ha látnám ahogy egy csávó egy csaj elől menekül xDDD
2013. ápr. 24. 09:34
 28/36 ivilicious ***** válasza:
szerintem megérdemel akármilyen nő egy büdös nagy pofont, ha undorító.pl megcsal,hazudik,vergődik,hisztizik mellé..
2013. ápr. 24. 09:35
 29/36 anonim ***** válasza:
Én két éve vagyok kapcsolatban, de volt már olyan, ha valamit elkövetett akkor jól vállba vertem, de pofon még soha (mindig kitér xD). De ez a pofozkodós dolog nekem valahogy nem fekszik, sőt eddig, ha pofon vágtam egy fiút-férfit (hál istennek kevés ilyen volt), mert letapert vagy beszólt még én voltam a hülye k**va pedig szerintem teljesen jogosan kapott egy pofont, ha megfogta a seggem :)
2013. ápr. 24. 10:11
 30/36 anonim ***** válasza:
# 26! En szivesen lekeverek egyet, de utana te azon fogsz izgulni meddig cseng meg a fuled.
2013. ápr. 24. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!