Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem elég nekem egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég nekem egy férfi?

Figyelt kérdés

Sose volt szokásom sok emberrel kavarni, nem voltak egyéjszakás kalandjaim meg semmi ilyesmi, az előző barátom volt az első kapcsolatom, és nagyon sokáig más eszembe se jutott mellette. De nyáron megtetszett egy másik srác is, és párhuzamosan randizgattunk, egy idő után már vele is aludtam néha, sőt szinten minden nap találkoztunk, sokat csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk. Aztán az akkori barátommal szakítottam és összejöttem ezzel a sráccal. Most vele járok, de néhány hete megint van egy ilyen párhuzamos kapcsolatom.

Annyira undorító dolognak tartom ezt, komolyan nem értem hogy lehetek erre képes. Miért lehet ez? Mitől alakult ki vajon? És hová tűnt belőlem a normális értékrend?

Légyszi segítsetek, bármivel, mert ez nem mehet így tovább. Mit csináljak?

21L

2013. ápr. 21. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:

szedd össze magad.

te is tudod, hogy nem tiszta, amit csinálsz, akkor miért nem lehet abbahagyni, és normálisan kezelni a kapcsolataid ezekkel a fiúkkal?

2013. ápr. 21. 21:01
 2/7 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy te nagyon szereted a másik kiismerésével, "felfedezésével" kapcsolatos izgalmakat. Ezek a motívumok viszont nyilvánvalóan csak a kapcsolatok elején vannak jelen, legalábbis olyan intenzív formában. Szóval kell mindig valaki, aki kielégíti ezt a vágyad, ami mondjuk nem is lenne akkora probléma, ha nem járnál közben mással. Ennél még az is jobb lenne, ha simán csak kavargatnál másokkal. Ott is megkaphatnád ugyan ezt, csak közben nem bántanál meg senkit.
2013. ápr. 21. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden fiút annyira lehet hülyíteni, amennyire hagyja...

(és fordítva is igaz, mert én srác vagyok...)

Azért nem elég neked egy pasi, mert nem tud eleget nyújtani neked egy sem, és keresed a boldogulásodat "bárkiben", akiben látsz egy hajszálnyi esélyt, hogy "lehet ő jó lesz"...

Igazából ez szerintem jó dolog rád nézve, mert azt jelenti, hogy "többre vagy hivatott, mintsem hogy egy átlagos pasi megadja, amire vágysz...

Az segíthet neked, ha tényleg akarsz előre lépni egyet ebben a szituban, hogy konkretizálod magadban azokat a dolgokat, amik kellenek neked egy pasiban... Ha ez megvan, akkor szinte azonnal letisztul, hogy "kit keresel"... a többi srác csak játékszer lesz ezután. ;) sad

2013. ápr. 21. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Annyira imádom amikor ezeket a kérdéseket úgy teszik fel mintha valaki pisztolyt fogna a kérdező fejéhez és kényszeríteni hogy egyszerre két emberrel kavarjon...

Husika, ez a Te döntésed hogy két sráccal vagy egyszerre. Ha pedig valaki undorító döntéseket hoz akkor az egy undorító ember, erre nem lehet mást mondani.

2013. ápr. 21. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
gyenge a személyiséged és forr a véred! :) így együtt a kettő. van aki nem bír a vérével és soha sem elég neki a farokból.
2013. ápr. 21. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy olcsó ribanc vagy kedves kérdező, nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazság.
2013. ápr. 21. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Ott lehetett ez eddig is benned, max. nem jött elő.

A lényeget már az előttem szóló összefoglalta :)

2013. ápr. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!