Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam hogy a pasimnak nem lehet gyerek, hogy lehet erre reagálni?
Én nem bánnám, mert én magam sem akarok gyereket, de ha te nagyon szeretnél, akkor ezt meg kell beszélnetek minél előbb.
Szóba jöhet még pl. az örökbefogadás is.
27/N
Akadj ki, őrjöngj. Ess neki és üsed, de vigyázz csak a fejét hogy meg ne sántuljon. Legyél olyan mint a többi nő álj ki a nőkért és magadért !!!
45/L
én sem akarok gyereket. de nekem miért nem mondta el?
20 éves vagyok ő 40éves
Először is nem mindegy, hogy milyen idősek vagytok, mióta vagytok együtt és milyen komolysági fokon áll a kapcsolatotok.
Ha még fiatalok vagytok, ha még nem olyan komoly a kapcsolatotok, hogy ilyen dolgok szóba jöhessenek, akkor nyilván érthető, hogy nem ez az első dolog, amit megoszt veled magáról. Mert elsősorban azért nem párosodni vagyunk együtt valakivel, hanem mert jól érezzük magunkat együtt, aztán ha arra kerül a dolog, hogy babát tervezünk, akkor meg lehet beszélni.
Én azért mindenképpen elmennék vizsgálatra, hogy mi a gond, nem lehet-e valahogy mégis segíteni a problémán és ha nem, akkor még mindig ott van az örökbefogadás.
Azért vannak emberek, nők-férfiak egyaránt, akik szeretik egymást, a másikkal képzelik el a jövőt, de nem lehet gyerekük valamelyik miatt. Akkor legyen fuccs annak a kapcsolatnak? Szerintem ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!