Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudtam hogy a pasimnak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam hogy a pasimnak nem lehet gyerek, hogy lehet erre reagálni?

Figyelt kérdés
nem tőle tudom,,nem mondta el nekem. egy barátja szólta el magát.

2013. ápr. 21. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már ezt az anyai ösztönös dolgot, pont azért tart itt a világ ahol, mert emberek nem képesek uralkodni az ösztöneiken. Kérdésre a válasz: Hogy lehet erre reagálni? Te valami szellemileg visszamaradott alak vagy, hogy nem tudod eldönteni hogyan reagálj valamire és másoktól vársz választ? Úgy reagálj rá, ahogy gondolod. Én speciel nem csinálnék belőle problémát, biztos megvolt rá az oka miért nem mondta el, gondolom nem is vagytok még együtt túl régóta hogy szóba kerüljön a családalapítás... Én sem várnám el senkitől, hogy részletes orvosi vizsgálat eredményekkel jelentkezzen nálam pár hét / hónap együttlét után...
2013. ápr. 21. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Sokféle képpen lehet erre reagálni.

(Az én párom 17 évvel idősebb, 5 éve vagyunk együtt.)

Hogy kiírtad ezt a kérdést, azt jelenti, hogy te sem tudod mit akarsz.

Én a helyedben egyenesen elmesélném neki mit hallottam a haverjától. Aztán megkérdezném, miért nem szólt, mikor kezdtek köztetek komolyra fordulni a dolgok. Mert szerintem olyankor illik.

Aztán, válaszától függetlenül elmondanám, akarok-e én gyereket. Ha igen, akkor megkérdezném mit szól hozzá. És hogy hogyan oldjuk meg és mikor. Ha nem, akkor azt is kifejteném miért nem.(Nehogy azt higgye, csak miatta nem.)

2013. ápr. 21. 18:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha egyikőtök se akar gyereket, akkor nyilván nem tartotta fontosnak, hogy ezt elmondja. Vagy még nem tudja, hogy kéne elmondani.
2013. ápr. 21. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Kerdes, hogy mióta vagytok együtt es mennyire gondolja komolyan a kapcsolatot. Ha meg nem régen, akkor meg nem jutott el odáig, ha régen, akkor nem tartja komolynak a kapcsolatotokat.
2013. ápr. 21. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi ideje lennénk együtt. Komoly kapcsolatban rosszul esne, hogy nem mondta el és biztos alaposan elbeszélgetnék vele.
2013. ápr. 21. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
A bácsi... akarom mondani a párod impotens?
2013. ápr. 21. 18:37
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Neki lett egy fogadott gyereke, Te, így már tuti nem kell neki egy újszülött csecsemő.
2013. ápr. 21. 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát, azért a védekezés hanyagolása nem biztos, hogy jó. Én is úgy csúsztam be, hogy anyáról azt mondták az orvosok, hogy meddő. Aztán nem. Párom úgy, hogy anyujáék azt hitték, már nem esélyes. Aztán mégis.

Szerintem hozd fel a témát. Kérdezz rá, ha zavar. Mondd meg, hogy elszólta magát valaki, és kérdezd meg, miért nem neked mondta.

2013. ápr. 21. 18:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Talán mivel 20 éves vagy még nem akart előhozakodni vele... Ráér az még.... De egyébként meg beszéld meg vele. Nem nyilvánvaló?
2013. ápr. 21. 18:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom..hol az eszed?nem akarok ismeretlenul belefozni az eletedbe de gondoltal mar hogy megszulod a gyereket es o ra par evre meghal mert oreg?eleve rossz otlet volt elkezdeni vele..
2013. ápr. 23. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!