Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony férfi mellett élni? Éreztétek emiatt rosszul magatokat a bőrötökben?
A párom nagyon sovány, 14 centivel magasabb nálam és kevesebb kiló. Én az átlagnál magasabb, átlagos testalkatú vagyok, M-es, 36, 38 a ruhaméretem. Lassan állandóan kövérnek érzem magam mellette és azt érzem ő is annak tart.
Ti is éreztetek hasonlót, vagy velem van a baj?
A kérdés az, hogy Te tudsz-e? Más nem számít.
Tudsz vékony férfi mellett élni? Igen vagy nem?
A leírás alapján te tényleg az átlagos kategória vagy, úgyhogy objektíve nem kell attól tartanod, hogy dundi lennél. Ő azt érzi, hogy te nem érzed jól magad a bőrödben mellette, felteszem az is lehet, hogy magában keresi a hibát, hogy miért. Vagy egyáltalán nem vesz észre semmit, csak te érzed úgy, hogy úgy gondolja, hogy kövér lennél, egyszerűen beleprojektálod az érzéseidet, gondolataidat, ez elég gyakori.
Én dundi vagyok tényleg, és nekem volt egy sokkal vékonyabb párom, aki jóval magasabb is volt mint én. Vele mindig rosszul éreztem magam, egy hónap alatt vége is lett, mert nem jöttünk be egymásnak igazán. A mostani (5 éve) párom is vékonyabb mint én, ő átlagos én meg dundi vagyok, és most egyáltalán semmi nem zavar,ő soha nem éreztetné velem, max én érzem úgy, de az az én hülyeségem.
23 L
Ha ő kövérnek tart, akkor az megkeseríti a kapcsolatot, és igen, átragadhat Rád is az ő látásmódja. Az ő testképével van valami baj.
Nekem is volt ilyen.
160 cm voltam és 55-58 kiló, ő meg 172 cm és 52 kg.
Hát nem tetszel neki, ennek ad hangot... legalábbis nem vagy az ideálja.
Lehet, hogy pont azért, mert kisebbségi érzése van.
Küldd el kineziológushoz, hogy ne zavarja a saját testalkata!:)
Mondd, hogy megmérgezi a megjegyzéseivel a közérzetedet, és tegyen ellenük valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!