Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vékony férfi mellett élni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony férfi mellett élni? Éreztétek emiatt rosszul magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés

A párom nagyon sovány, 14 centivel magasabb nálam és kevesebb kiló. Én az átlagnál magasabb, átlagos testalkatú vagyok, M-es, 36, 38 a ruhaméretem. Lassan állandóan kövérnek érzem magam mellette és azt érzem ő is annak tart.

Ti is éreztetek hasonlót, vagy velem van a baj?

2013. ápr. 21. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Azért arra vigyáz, hogy a te esetleges rossz testalkatodról nem Ő tehet!! Ha úgy érzed lehetnél szexibb akkor tegyél érte. Nem attól leszel te csúnya, hogy Ő se szép!
2013. ápr. 21. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, hogy rosszabb lesz-e nem tudom...ha azt nézzük, hogy szépen lassan egyre jobban belebonyolódsz ebbe a gondolatkörbe, és már be is beszéled magadnak, akkor inkább az igen felé hajlok.

Ilyenkor ildomos kicsit ráijeszteni az emberkére őszinteséggel, nyíltsággal. Nyíltan meg kell kérdezni, hogy tetszel-e neki, hogy kövérnek tart-e. Ha megkapod rá a választ, akkor tudsz mit kezdeni vele. Tudsz mérlegelni, dönteni.

Ha elég erős vagy, és érzed, hogy nem veled van a baj, hanem vele, akkor ki kell lépni, mert megnyomoríthat a dolog, lelkileg.

de ha van kedved szívesen mondok objektív véleményt, dobj át egy képet nekem, akár fej nélkül.

23 L

2013. ápr. 21. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:

a #8-as válaszolónak üzenném, hogy sajnálom, hogy ezt sikerült leszűrnöd abból, hogy 2 éve együtt vagyunk, hogy a lányok utálják az vékony fiúkat :D Ne legyél buta! Nem ez számít. Lehet nekem alakult ki testképzavarom.

#11-esnek, na pont ezaz, hogy a testalkatommal ki voltam mindig is békülve. Nem hiszem, hogy lehetnék szexibb, kiskoromtól sportoltam, rendszeresen mozgok, minden paraméterem rendben van, centik, kilók, testzsírszázalék. Korábbi kapcsolataim teljesen átlagos testalkatú férfiak voltak, izmosak, de nem kigyúrtak, mindig vonzónak éreztem magam, nem pedig dagadtnak. Neki az előző barátnője nagyon vékony volt, de róla ő is azt mondta, hogy az a lány már túlságosan sovány.

2013. ápr. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!