Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a fiú a szakítás után meggondolja magát, akkor is, ha neki már nyűg volt a kapcsolat, és már nem szereti a lányt? Idővel újra feltörhetnek bizonyos érzések?
Mostmár nem akarok tőle komolyabbat, ő sem akar már tőlem semmit, de nagyon hiányzik vele a szex, és ha más már úgysem lesz köztünk, legalább ez maradjon meg. Szerintetek visszajön még hozzám, anélkül, hogy én keresném meg? Hiányozhatok neki egy idő után?
Hozzáteszem, talán helyes pasi és jól néz ki, jó a teste stb, de belsőre elég üres, csajozni sem tud igazán, nem romantikus. Nincs sok barátja sem, kicsit antiszociális. Szóval új barátnőre való esélye elég kicsi. Ezért reménykedem benne, hogy visszajön hozzám. Viszont, sosem volt belém szerelmes, csupán fellángolás volt az egész nála, meg testi vágy, részemről pedig párkapcsolati igény és szintén testi vágy. Azzal váltunk el, hogy ez többé már nem fog működni köztünk, a szerelem hiánya miatt. Nyűg volt már neki ez a kapcsolat, talán megunt engem egy kicsit. De a szexet ő is nagyon szerette.
Szerintetek visszajön még hozzám? Én nem szeretném keresni, mert az megalázó, ezért reménykedem benne, hogy hiányozni fogok neki.
18/L és 18/F
Esély az mindig van, ki tudja mit hoz a jövő. Egy komoly szakítás után normális esetben az ember végiggondolja a volt kapcsolatát és életét, hogy ő mit rontott el és miben kell fejlődnie, változnia. Talán ő is megpróbál változtatni magán és máshogy állni a dolgokhoz.
Egyébként ki szakított, te vagy ő?
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!