Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne az egyetemre járó barátnőtökről, hogy megélhetés érdekében bizonyos dolgokat pénzért csinál más fiúkkal?
Leb@sznám,hogy nem nekem szólt,bár engem sem vet fel a pénz.
És meggondolnám,hogy vele maradok-e.
nem örülnék neki, hogy csak bizonyos dolgokért kérne pénzt
annak meg főleg nem, hogy csak fiúkkal, így elveszíti a lehetséges bevétele felét
Amúgy nem hiszem, hogy ez annyira "bevett", mint amennyire a média akarja elhitetni. Csak pár szerencsétlen újságíró nem talált sztorit, azért álltak elő ezzel, mint "általános jelenséggel".
Jómagam még egy ilyen esetről sem hallottam, sőt még az ismerősi körömből sem.
Ennek ellenére nem tagadom, hogy vannak ilyen lányok, de szerintem azok elsősorban k*rvák, és a zuhanó magyar közoktatási színvonalnak köszönhetően mellékesen bejutottak egy egyetemre. De ha nem vették volna fel őket, akkor is az út sarkán állnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!