Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom nem helyes. De jött az a bizonyos derült égből a férfi. Mi tévő legyek?
Sziasztok!!! A szori röviden..... új munkahely .......új közeg...........10 éve párkapcsolat,kisebb nagyobb viharokkal,egy tündéri 5 éves gyerek ez lennék én :) És a " derült égből villámcsapás" elvált férfi,olyan igazi rossz pasi kinézetű.
Első pillantás és éreztem hogy baj lesz.............soha nem gondoltam volna hogy ilyen létezik........ez kémia? vagy rózsaszín szemüveg? vagy csak elment az eszem? de 1 perc alatt jött az a mindent elsöprő érzés........ és nem tudom hova tenni........1 csók semmi más nem történt de ott vesztem el...........Tudom nem helyes mert szerető családom van, nem a legtökéletesebb a kapcsolat de kitartunk egymás mellett jóban rosszban a párommal,sok jót és rosszat is megéltünk megéltem már mellette.......mindig én voltam ki megbocsát,felejt.....a botlásait..... De most úgy érzem bajba kerültem......ez persze nem szerelem de akkor valami mondja meg mi mert nem tudom hova tenni az érzést amit ez a másik férfi kiváltott belőlem...... Köszömöm :( :)
a derült égből a villámcsapás
hírtelen felpezsdít, elönt a forróság, aztán mikor elmúlik a hatása csak az van ott amit okozott
pont mint a villámcsapás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!