Voltatok már úgy, hogy magatokban felállítottatok bizonyos tudományos elméleteket és utána kiderült, hogy azt már valaki egyszer kidolgozta és helyes volt és használható?
én meg kitaláltam, hogy komoly zenére énekelek
erre megjelent egy rakás sztár, akik a komoly zenét feldolgozták...
én azt éreztem, hogy jogilag amúgy sem értenék hozzá hogyan kell levédeni, plusz pénzem se lenne egyáltalán megimertetni másokkal - befutni, ilyesmi
így arra jöttem rá, hogy nagy dolgok nagy sikerei nem engem fognak elérni
és amikor kitaláltam, hogy hosszított felsőt, majdhogynem ruhát hordok együtt nadrággal, még az utcán is beszóltak hogy nézek ki, erre ma meg már teljesen természetes
megint arra jöttem rá, hogy egy vagyok a millió meg egyből
szerintem a kérdés lényege az volt, hogy rájöttél e már olyan (számodra) nagy dologra, ami később kiderült más már rég ki találta
az, hogy tudományos, a kérdezőt személyesen érinti
ez csak egy jelző volt
"Voltatok már úgy, hogy magatokban felállítottatok bizonyos tudományos elméleteket és utána kiderült, hogy azt már valaki egyszer kidolgozta és helyes volt és használható?" nálam = voltatok már úgy hogy magatokban felállítottatok bizonyos elméleteket és utána kiderült, hogy azt már egyszer valaki kitalálta és helyes volt és használható?
tekintve, hogy nem hiszem hogy hű de sokan tudományos területen agyalnának, a kérdező pedig válaszokat vár, hogy "mit éreztetek ilyenkor?"
az érzés minden nem tudományos szituban ugyanaz!
helyesbítek:
az érzés, minden nem tudományos szituban IS ugyanaz.
Igen, az élőlények leszármazásáról alkottam egy egészen pofás kis elméletet általánosban, bár túl sokat genetikáról akkor még nem hallottam, de gondoltam, biztos van valami köze hozzá - há' nem kiderült, hogy Darwin pár száz évvel megelőzött?
Azt éreztem, mint az első. Hogy még igen sokat kell tanulnom, hogy valami valódi innovációval előrukkolhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!