Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedésnél vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél vannak bizonyos lépcsőfokok?

Figyelt kérdés

Amiket esetleg meg kellene lépni a személyes találkozó előtt?

Pl mi eddig leveleztünk, képet cseréltünk egymással, mostani napokban jutottunk, oda, hogy egy szinttel feljebb lépjen a kapcsolat kettőnk között.

De én még a személyes talit korainak érzem, de túl sokáig viszont ezt sem szeretném húzni.

Van, aki neten ismerte meg a párját?

Nálatok hogy alakultak események?:)

Köszi előre is, ha valaki ír:)

19/l

2012. nov. 21. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
legyél már spontánabb:)korai atali?45 éves korod elött azért elmennél nem:?ne agyalj már semmilyen netes eszmecsere nem potólja ill kompenzálja a személyes kémiai folyamatok beindulását ami ha van akkor van szimpátia és vonzalom ha nincs akkor szerelem sincs,érzed az illatát tapinthatod..neten akármit csinálsz meg sem közelitti a személyes talit
2012. nov. 21. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én neten ismertem meg a párom, viszont nálunk elég furán történtek a dolgok, mivel mi chat-en ismertük meg egymást és nem társkeresőn. Először csak barátilag beszéltünk, mivel egy településen laktunk gondoltam jól jönnek a barátok, ismerősök és úgy gondoltam ezzel ő is így van azért beszélgetünk. Szóval még 'facebook' előtt 1 hónapot 'hülyültünk' chaten miután elkértem a profilját, hogy "ismerem" . Facebookon tovább beszélgettünk, minden nap ráírtam h mivan vele érdeklődtem felőle, sok mindent megtudtam az életéről stb stb. Úgy gondoltam, esélyem sem lehet nála ezért én csak baráti alapon beszélgettem vele.

Aztán beszélgettünk tovább, én talira nagyon gondolni sem akartam úgy voltam vele, hogy majd 1x bulizunk egyet vagy dumálgatunk . 1-2 hónap után célozgatott talira, elég burkoltan de mivel jó emberismerő vagyok így neten keresztül is vettem a lapot, rá 1 hétre el is hívtam találkozni, kiültünk a parkba beszélgettünk nevetgéltünk láttam rajta hogy élvezi a társaságom. Jól alakult az első talink. Aztán 2 naponta kihívtam találkozni, jött majdnem mindig, aztán rá 1,5héttel összejöttünk. Összeillünk mindenben és érdekes, hogy pont neten találtam meg Őt. Nekem előtte fél évig nem volt senkim, kb neki is annyi, ráadásul rettentő rossz kapcsolata volt előttem. Engem meg mindig kosaraztak. Szóval most ez nagyon jó mindkettőnknek, tervezzük a közös jövőnket :))

Igen igen, fura hogy majd 3 hónap után találkoztunk főleg hogy 7 km választott el minket egymástól, viszont az első talin már úgy ahogy ismertük egymást, tudtunk egymásról pár dolgot nem nagyon voltak kínos csendek.

Na hát ennyi a mi kis történetünk :D Nekem nem is kell senki más, és ő is így van vele szóval jól végződött :D

2012. nov. 21. 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi társkeresőn ismertük megy egymást a párommal.Elég gyorsan áttértünk msn-re,mivel love.hu-n 10 üzi/nap volt ingyenes,fizetni meg ilyenért nem fogunk...msn-en kb. 2x-3x beszéltünk,aztán taliztunk.3. talinál történt meg a csók,3.5 éve vagyunk együtt,abból 2.5 éve együtt is élünk. Szerintem a talit nem kell halogatni,elvégre ott derül ki valójában,hogy működik e a kémia kettőtök közt vagy nem.Az internet az csak egy felépített illúziót ad...

24/N

2012. nov. 21. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi is neten ismertük meg egymást, társkeresőn. Két napot végigleveleztünk, utána már azt éreztem, hogy látni akarom, úgyhogy a harmadik napon találkoztunk is, mondhatni szerelem volt első látásra. Utána két hétig kétnaponta találkoztunk (gyakorlatilag mindig, amikor nem volt egyéb - elég sok dolgunk van mindkettőnknek), és két hét után jöttünk össze, de addigra már mindketten teljesen szerelmesek voltunk, csak ő félt lépni, én meg úgy vagyok vele, hogy a férfi lépjen :)

Mással is ismerkedtem a társkeresőn, de ott még hosszú hetek után sem éreztem, hogy olyan nagyon kiváncsi lennék rá, így egy idő után meg is szakadt a dolog, mert egyszerűen nem érdekeltek (nem is találkoztam velük végül, pedig már nagyon mondogatták).

De a párom más volt, az első levél után éreztük mindketten, hogy ez valami különleges dolog lesz :)

24N

2012. nov. 21. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is társkeresőn ismertem meg a párom, szintén love.hu.

Ő írt rám ott a chatfelületen, és szinte azonnal megvolt a közös hang. Gyakorlatilag végigbeszélgettünk egy hétvégét, meg a hétfő estét, és javasoltam, hogy kedden találkozzunk, szóval három nap után volt az első találka. Beültünk egy teázóba, beszélgettünk, csak úgy repült az idő. Aztán két nappal később este eljött értem, és felvitt a Citadellához, és akkor már tudtam, hogy nekem ő kell.

Szóval szerintem sem kell halogatni a találkozót, minél előbb jobb túlesni rajta. A netes ismerkedések 90 százaléka úgyis véget ér az első randi után.

24/N

2012. nov. 21. 11:22
 6/11 A kérdező kommentje:

5. ezt komolyan mondod?:(

Mi (hol máshol:)) facebookon kezdtünk el beszélgetni, volt már párszor, hogy írtak rám más fiúk, akit úgy gondoltam, hogy normális lehet, beszélgettem többször is, de senkivel nem éreztem ezt, mint most, hogy közös hangon vagyunk.

Ha felhozza a személyes találkozót, benne vagyok, én is szeretném már őt élőben látni, pont, amit írtatok, hogy csak úgy indul be a kémia:)

És válaszolók, ti mennyire messze laktok a párotoktól?

Mert mi köztünk 100 km a táv..lehet halálra van ítélve ez az egész?

Köszi mindenkinek,hogy írtatok, jól esett elolvasni:)

2012. nov. 21. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nekem az exemnél volt távkapcs.Igazából ott elég extrém volt a dolog,mert 2 tali után költöztem oda.Előtte hónapokig beszélgettünk (akkor még)msn-en,szerelmesek voltunk nagyon 110 km-re voltunk egymástól.2.5 évig tartott,annyit éltünk együtt.

2012. nov. 21. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
4. vagyok, én a társkeresőn direkt budapesti fiúkra szűrtem (én is itt élek), párom két metrómegállóra lakik tőlem (gyalog is 10 perc) :)
2012. nov. 21. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ex. után már nekem is volt annyi lövésem,hogy nem a világ másik oldaláról jöjjek össze valakivel. :D
2012. nov. 21. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, komolyan mondom, hogy végetér az első találkozó után.

A távkapcsolatnak semmi értelme szerintem.

5-ös

2012. nov. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!