Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, igaz az, hogyha sírtok egy lány után/ miatt, akkor mást lányt nem fogtok úgy szeretni, mint azt a bizonyos lányt?
Marhaság habbal.
Én pl. sírok hogy Jennifer Aniston megöregedett de közben Emma Watson ugyanúgy tetszik.
De komolyan, ki nem siratja valami régi szerelmét? Ez hozzátartozik a felnövés folyamatához. Ez még nem jelenti hogy nem vagyunk képesek a szerelemre, csupán hogy ott van egy "mi lett volna ha" a múltunkban.
sztem nem.
kb. 1 éve sírtam vki után.
nagyon kevés lányban, de akad, akiben meg lehet találni azt a bizonyos nőiességet. 1 éve az első ilyen lány volt.
Szerintem pedig igaz. Addig, amíg sírok utána, addig más lányt egyáltalán nem tudok szeretni. Ezért sírok utána.
Na de később.................
Csak a hülye, éretlen kis csirák hisztiznek egy csaj miatt.
Lekoptatott? Semmi probléma. Ő sokkal többet bukott mint én. Így legalább kereshetek egy szebb, jobb, okosabb csajt, mert biztos, hogy senkinek sem fogok könyörögni.
Egy igazi férfi nem sír....!!!
(Csak ha a szemébe megy valami,meg ha hagymát pucol xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!